Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » chata, chalupa » Chalupa Kaproun - Česká Kanada (chalupa)

Chalupa Kaproun - Česká Kanada (chalupa) [23709]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Poloha: V jižních Čechách, v malé a velmi klidné vesničce Kaproun, cca 20 km východně od hezkého města Jindřichův Hradec. Úžasné místo v srdci krásné krajinné oblasti s mnoha lesy a rybníky zvané „Česká Kanada“, která je rájem pro cyklisty – v okolí vedou oblíbené cyklotrasy. V blízkosti se nachází zřícenina hradu Landštejn, městečko Slavonice (pod ochranou UNESCO), klášter a fascinující vlaková zastávka v lese (úzkokolejka s parním vlakem a socha Járy Cimrmana), hezká města Telč a Třeboň, zámek Dačice.

Vzdálenosti: Základní potraviny (Kunžak) 5 km, supermarket (Jindřichův Hradec) 17 km, restaurace v červenci a srpnu naproti domu 20 m, jinak (Kunžak) 5 km. Koupaliště (Blato) 2 km, aquapark (Jindřichův Hradec) 17 km. Koupání v místním rybníčku 400 m. Pronájem loděk a šlapadel (Osika) 2,5 km. Tenis a pronájem jízdních kol (Kunžak) 5 km. Golfové hřiště (Bystřice) 10 km. Jízda na koních – jezdecká hala (Dvoreček) 15 km. Les 100 m.

Ubytování: Volně stojící rekreační dům, bývalá škola, nedávno přestavěná a velmi příjemně zařízená. Prostorné pokoje, obytná plocha 200 m2. Čerstvě zrekonstruovaná společenská místnost s kuchyní vznikla spojením dvou místností a nyní má podlahovou plochu překrásných 53m2 - obsahuje vybavenou kuchyní,(elektrický sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice) jidelní stlůl pro 8 osob a další pro 4 osoby, děrský koutek, krbová kamna, televizor. Možnost spaní a odpočinku na dvouch  1,5 lůžkových gaučích.

4x ložnice! Ložnice s dvojlůžkem, druhá ložnice s dvojlůžkem, třetí ložnice s palandou (průchozí) a čtvrtá ložnice s dvojlůžkem. Koupelna se sprchou, samostatná toaleta. V patře se nachází prostorná čistá půda se dvěmi samostatnými lůžky a stolním tenisem. Z venku ve dvoře je přístupná další místnost se stolem, lavicemi a krbem.Vytápění krbovými kamny s výměníkem - rozvod do rad.v lažnicích. Vnitřní dvůr je uzavřený, zahrada není oplocená, resp. jen částečně K dispozici je zahradní nábytek se slunečníkem, přenosný gril a ohniště. Parkování na zahradě.

Zvláštnosti: Dětská postýlka nak dispozici. Jeden pes povolen. K dispozici pračka. Na prostorné půdě (85 m2) je dostatek místa pro hry s dětmi v případě nepříznivého počasí vč. stolního tenisu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)