Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Grand Hotel Bohemia - Praha 1 (hotel)

Grand Hotel Bohemia - Praha 1 (hotel) [23503]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

78

Pětihvězdičkový hotel Grand Hotel Bohemia nabízí luxusní ubytování v 78 moderně vybavených pokojích. Hotel je umístěn v historické budově z 20. let minulého století, která Vám dá pocítit neopakovatelnou atmosféru starých časů a spolu s moderně vybavenými pokoji tvoří dokonalou kombinaci pro Váš nezapomenutelný pobyt.

Grand Hotel Bohemia se nachází v centru Prahy, v samém srdci Starého Města. Od hlavních pražských pamětihodností ho dělí doslova několik kroků malebnými pražskými uličkami. Staroměstské náměstí s historickým orlojem, Karlův most, Václavské náměstí či židovská čtvrť Josefov - to vše je dosažitelné jen krátkou procházkou. Díky stanici metra a tramvají situované jen několik desítek metrů od hotelu se pohodlně dostanete i do vzdálenějších částí města. V bezprostřední blízkosti se nacházejí i rozsáhlé možnosti nakupování. Ať už upřednostňujete pohodlné nákupní centrum nebo luxusní třídu s bezpočtem butiků a obchůdků, z Grand Hotelu Bohemia je vše na dosah ruky.

Pýchou hotelu je překrásný konferenční sál v novobarokním stylu s příznačným jménem Boccaccio. Sál v dobách první republiky sloužil jako luxusní kabaret pro pražskou smetánku. Chcete-li ohromit Vaše hosty a zanechat v nich nesmazatelný dojem, uspořádejte svou svatbu, večírek či konferenci v našem sále Boccaccio.

O Váš kulinářský zážitek se postará šéfkuchař naší hotelové restaurace Franz Josef Michal Čermák, který Vám připraví speciality české i mezinárodní kuchyně. Den plný zážitků můžete zakončit sklenkou v našem Café-baru.

Všechny prostory hotelu, včetně pokojů, jsou pokryty bezdrátovým WiFi připojením k internetu zdarma. Hostům, kteří přijedou vlastním vozem, nabízíme možnost parkování v nedaleké nepřetržitě hlídané garáži. Služba zaparkování a opětovného přistavení vozu je samozřejmostí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)