Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Melantrich - Praha 1 (hotel)

Hotel Melantrich - Praha 1 (hotel) [23497]



23 1

Oblíbený hotel Melantrich garni naleznete v samém srdci Prahy. Recepce hotelu se nachází v prvním poschodí v zrekonstruované historické budově.
Hotel se nachází přímo na „zlaté turistické cestě", která vede romantickými zákoutími Starého Města z Václavského na Staroměstské náměstí. V blízkosti je mnoho památek a zajímavých staveb, které jsou díky výborné poloze hotelu k dosažení po pár minutách chůze. Nedaleko hotelu se nachází stanice metra Můstek, díky kterému se ubytovaní hosté bezproblémově dostanou veřejnou dopravou do dalších částí Prahy. Mnohem pohodlnější je ale cestování hotelovou taxi službou, kterou lze objednat kdykoliv na recepci hotelu.

Ve třech podlažích je k dispozici 24 pokojů, které jsou vybaveny koupelnou s WC, televizorem s příjmem satelitního signálu a telefonem. Hotel je provozován v kategorii garni. Bohatá snídaně, která se podává denně formou švédského stolu je zahrnuta v ceně ubytování. Jedinečná poloha hotelu v historickém centru, přátelské prostředí a rodinná atmosféra jsou zárukou Vašeho příjemného pobytu v Praze.

Pokoje se nacházejí ve třech podlažích, jsou dostatečně světlé a vybaveny vkusným nábytkem.


Standardní vybavení pokojů:
Pokoje jsou vybaveny TV/ SAT, telefonem s přímou provolbou, prostorné skříně poskytují dostatek místa, zavazadla lze odložit na kufr boxy. V každém pokoji je velký pracovní stůl a pohodlné židle s lampou.

Složení pokojů:

  • 3 jednolůžkové pokoje (koupelna se sprchovým koutem)
  • 20 dvoulůžkových pokojů (z toho 8 pokojů s manželskou postelí - koupelna se sprchovým koutem a 12 pokojů s oddělenými lůžky - koupelna se sprchovým koutem)
  • 1 apartmá (s oddělenou lůžkovou a obývací částí, manželskou postelí a možností přistýlky, kuchyňka a koupelna s vanou)

     


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)