Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Atlantic - Praha 1 (hotel)

Hotel Atlantic - Praha 1 (hotel) [23494]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

62

Historická budova Hotelu Atlantic je umístěná přímo v srdci Prahy, 100 metrů od Obecního domu. Na většinu významných míst a památek v centru Prahy, včetně Staroměstského a Václavského náměstí lze dojít pěšky za pár minut. Lokalita hotelu také nabízí mnoho příležitostí k nákupu. Oblast je velmi dobře propojená městskou hromadnou dopravou, takže se jednoduše dostanete z jednoho konce města na druhý. Je zde zastávka metra Náměstí Republiky (linka B), přibližně 200 metrů od hotelu. Do zastávky metra Náměstí Republiky lze také vstoupit u Masarykova Nádraží, které je vzdálené asi 150m. Stejně tak zastávka tramvají číslo 3, 5, 14, 24 a 26. Hotel Atlantic nabízí 62 komfortně zařízených pokojů, 3 jednolůžkové, 29 dvoulůžkových a 27 třílůžkových pokojů. 3 z těchto pokojů jsou určeny pro tělesně postižené osoby. Další 3 pokoje jsou určené pro rodiny s dětmi. Každý pokoj je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, WC, s vysoušečem vlasů, ručníky a s hotelovou kosmetikou. V pokoji samotném je telefon, televize se satelitními programy, trezor a Wi-Fi internetové připojení zdarma. Velký psací stůl ocení zejména lidé na služební cestě.

Hotel Atlantic nabízí 62 komfortně zařízených pokojů, jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových.
Všechny pokoje mají vlastí toaletu a koupelnu s vysoušečem vlasů, ručníky a hotelovou kosmetikou. K vybavení pokojů dále patří telefon s přímou provolbou, televize se satelitními programy, trezor a Wi-Fi internetové připojení zdarma. Velký psací stůl ocení zejména lidé na služební cestě.
Hotel Atlantic nabízí možnost rezervace kuřáckých a nekuřáckých pokojů.
3 pokoje jsou jsou určeny pro rodiny s dětmi. Vybrané dvoulůžkové pokoje mají možnost přistýlky. Další 3 pokoje jsou určeny pro tělesně postižené osoby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)