Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Kampa Garden - Praha 1 (hotel)

Hotel Kampa Garden - Praha 1 (hotel) [23474]



83 35

Tříhvězdičkový hotel Kampa Garden Superior se nachází v centru Prahy na jednom z nejkrásnějších městských ostrovů světa jen pár kroků od významných pražských památek jako je Karlův Most, Lichtenštejnský palác, Lennonova zeď, kostel sv. Mikuláše, kostel Panny Marie Vítězné a Pražský Hrad. Díky příhodné poloze hotelu na Praze 1, se lze snadno a rychle dopravit kamkoliv.

Původní budova sloužila jako útulek pro slepé dívky a roku 1932 byla vysvěcena i s kaplí samotným pražským arcibiskupem.

Hotel Kampa prošel v roce 2011 důkladnou rekonstrukcí a ve své současné podobě nabízí klidné ubytování ve dvou jednolůžkových pokojích, 23 dvoulůžkových pokojích, 8 nadstandardních dvoulůžkových pokojích a dvou rodinných apartmánech. Z některých pokojů se Vám naskytne jedinečný výhled na samotný kanál Čertovka.

Pro svou jedinečnou polohu v centru Prahy 1 je hotel velmi dobře dostupný z letiště i vlakového a autobusového nádraží, a to jak veřejnou dopravou, tak osobním automobilem.

Ubytování v jednolůžkovém pokoji nabízí komfort a dostatek soukromí. Náš hotel v centru Prahy disponuje dvěma jednolůžkovými pokoji s výhledy na kanál Čertovka a Lichtenštejnský palác. Do standardního vybavení pokoje patří mimo jiné LCD televizor, minibar a rychlovarná konvice. Čaj a káva jsou bezplatně k dostání na hotelové recepci.

Dvoulůžkový pokoje standard nabízí ubytování pro dvě osoby na dvou spojených či oddělených postelích s možností přistýlky. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a základními hygienickými potřebami. Je zde možnost výběru pokoje s výhledem na Karlův most, kanál Čertovka či Vltavu. Do standardního vybavení pokoje patří mimo jiné LCD televizor, minibar a rychlovarná konvice. Čaj a káva jsou bezplatně k dostání na hotelové recepci.

Pokoj deluxe je nadstandardní dvoulůžkový pokoj. Pohodlně v něm lze ubytovat až tři osoby. Ve většině pokojů se nachází koupelna s vanou, popřípadě sprchový kout. Je vhodný jako pokoj pro novomanžele či pokoj pro slavnostní příležitosti. Do standardního vybavení pokoje patří mimo jiné LCD televizor, minibar a rychlovarná konvice. Čaj a káva jsou bezplatně k dostání na hotelové recepci.

Rodinné apartmá je vhodné pro rodinu s dětmi. Pohodlně zde lze ubytovat až pět osob. Dvě neprůchozí ložnice poskytují soukromí. Společná je pouze hala a koupelna. Pokoje nabízí krásný výhled na Vltavu a Lichtenštejnský palác. V obou ložnicích je LCD televizor, minibar a rychlovarná konvice. Čaj a káva jsou bezplatně k dostání na hotelové recepci.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)