Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Andel´s hotel Prague - Praha 5 (hotel)

Andel´s hotel Prague - Praha 5 (hotel) [23461]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

231 8

Čtyřhvězdičkový designový andel’s hotel Prague nabízí stylové ubytování v blízkosti historického centra Prahy. Umístění hotelu vyhoví nárokům business klientely i turistů.
V designovém pojetí hotelu se odráží inovativní myšlení a inspirace kreativní českou architekturou.

Interiéry hotelu navrhli přední britští architekti a designéři Jestico + Whiles, kteří jsou známi jako tvůrci moderních, inovativních a praktických architektonických řešení. Projetky společnosti Jestico + Whiles dosáhly již mnoha mezinárodních ocenění, např. světovou cenu “FX International Interior Design Award”, která byla udělena za andel’s hotel Prague v roce 2002.

Andel's hotel také již dvakrát obdržel cenu "Travellers' Choice" v kategorii "100 Nejluxusnějších světových hotelů", kterou každoročně udělují miliony cestovatelů hodnotící světové hotely (v roce 2007 a 2008).

V hotelu byly v minulosti ubytovány filmařské týmy, které se podílely na vzniku významných filmových projektů, např. Hannibal, Bratři Grimmové, Narnia 2 (Princ Kaspian) a Wanted.

Konferenční centrum nabízí 14 přizpůsobivých konferenčních místností s posuvnými stěnami, vybavené nejmodernější audiovizuální a multimediální technikou. Okna sahající od poslahy až do výšky stropu zajišťují dostatek denního světla, díky kterému získá vaše konference příjemnou atmosféru i potřebnou produktivitu.

Každý z 231 pokojů Superior (z toho 100 dvojlůžkových) je komfortně vybaven: ke standardnímu vybavení patří psací stůl, žehlič kalhot, 2 telefony s přímou volbou, CD a DVD přehrávač, satelitní televize, klimatizace, hlásiče kouře, minibar, pokojový trezor s napájecím adaptérem pro notebook, Wifi a také přípojka pro vysokorychlostní internet. V koupelně je oddělená vana a prosklený sprchový kout, podlahové vytápění, zrcadlo, vysoušeč vlasů a sada kosmetických a hygienických produktů.

Více než 200 pokojů je rezervováno pro nekuřáky, 2 pokoje jsou bezbariérové, 8 pokojů má terasu.

Hotel poskytuje také speciální služby: pokojový servis, kávová a čajová kuchyňka v podlaží Executive, služby concierge, směnárna, prodejna novin a suvenýrů, DVD mediatéka, přehled televizních programů, prádelna a suché čištění oděvů.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)