Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel U Zeleného hroznu - Praha (hotel)

Hotel U Zeleného hroznu - Praha (hotel) [23454]


    další pojmenování: [en] At the Green Grape

15 8

Ideálně umístěn v polovině královské cesty mezi Pražským hradem a Karlovým mostem, v tiché uličce Jánský vršek, najdete romantický hotel U Zeleného hroznu (At the Green Grape) Praha.

Hotel je situován v unikátním historickém domě s původním zachovaným renesančním srubem, barokními malovanými stropy a renesančními klenbami. Nejen milovníci umění ocení citlivě zrekonstruované prostory, původní historický nábytek a umělecké předměty.

První písemné zmínky o domě se datují od roku 1633, kdy kolem kostela začalo v srdci Malé Strany vyrůstat nové sousedství. Během staletí prošel dům několika rekonstrukcemi a měl mnoho majitelů, včetně hospodského i pekaře. Dnes se o domě můžeme dočíst v několika historických a architektonických knihách – jejich autoři jej považují za jeden z nejzajímavějších domů na Malé Straně. Jeho unikátnost spočívá především v zachovaném renesančním srubu. Historická hodnota budovy, okolní palácová zástavba Malé Strany a lokalita v podhradí Pražského hradu nabízí hostům hotelu neopakovatelnou atmosféru středověké Prahy.

Hotel se nachází v historickém centru Prahy

Díky vynikající poloze malebného hotelu U Zeleného hroznu (At the Green Grape) máte veškeré kulturní a architektonické skvosty Prahy jako na dlani.

Nezáleží na tom, kdo jste, kým jste nebo co hledáte, Praha a ubytování v hotelu U Zeleného hroznu vás okouzlí ...

Věříme, že Vás naším osobním přístupem a profesionálním servisem přesvědčíme o tom, že jedinečnost a originalita naší nabídky splní Vaše očekávání a budete se k nám rádi vracet. Těšíme se na vás …


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)