Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Dům U Červeného lva - Praha 1 (hotel)

Dům U Červeného lva - Praha 1 (hotel) [23452]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Historický měšťanský dům situovaný v jádru Prahy, přímo na staré "Královské cestě" v bezprostřední blízkosti hlavní vstupní brány do Pražského hradu a pár minut od Karlova mostu.

První historické písemné záznamy o budově pocházejí z 15. století. Z období gotiky se zachovaly sklepní prostory kde je umístěna restaurace a vinárna, renesanci představují malované trámové stropy v restauraci v přízemí a některých pokojích. V letech 1994-95 proběhla náročná rekonstrukce, při níž byly věrně zrestaurovány všechny historické prvky, které byly citlivě doplněny luxusním zařízením moderní doby. Autentičnost historie je zdůrazněna i originály starožitného nábytku vybíraného s pečlivým přístupem k individualitě jednotlivých pokojů.

Dům U červeného lva nabízí ubytování ve standardních dvoulůžkových pokojích a v prostorných apartmá (pro 4 osoby).

Renesanční přestavbu domu připomínají původní malované trámové stropy. Z pokojů se otevírá překrásný výhled na Petřín, Královskou cestu a střechy malostranských domů pod Pražským hradem. Historická atmosféra a útulnost interiéru je podtržena originálním dobovým nábytkem.

Všechny pokoje mají komfortní příslušenství. Koupelny jsou vybavené buď vanou, nebo sprchovým koutem.

Hosté mají v pokojích k dispozici vysoušeč vlasů, minibar, safe, telefon s přímou volbou a televizor se satelitním příjmem.

Vybavení pokojů i veřejných prostor odpovídá evropským bezpečnostním i protipožárním standardům.

RECEPCE
Jsme vám k dispozici nepřetržitě 24 hodin a jsme připraveni splnit každé přání k vaší plné spokojenosti.

Přijímáme všechny mezinárodní kreditní a platební karty (American Express, VISA, EC/MC, Diners Club, JCB).

CONCIERGE
Náš zkušený personál, hovořící několika světovými jazyky, je připraven vyhovět Vašim požadavkům a učinit Váš pobyt co nejpříjemnějším.

Concierge hotelu Vám nabízí zajištění následujích služeb:
Vstupenky – Zajistíme Vám rezervaci vstupenek na nejrůznější kulturní či jiná představení, případně jejich zakoupení a doručení přímo do hotelu.
Turistické informace – Poradíme Vám s programem Vaší návštěvy, výběrem nejzajímavějších míst a pamětihodností Prahy a doporučíme Vám nejlepší restauraci podle Vašeho přání.
Prohlídky města a exkurze – Využijte nabídky soukromých průvodců či organizovaných prohlídek města a exkurzí do turisticky zajímavých českých měst a lokalit.
Transfer – Nabízíme Vám zajištění transferu z letiště či nádraží do hotelu a zpět.
Taxi – Zajistíme Vám pohodlnou dopravu po Praze a okolí za přiměřené a garantované ceny.
Parkování – Pokud cestujete vlastním či vypůjčeným vozem, zaparkujeme Vám jej v hlídaných garážích (mimo hotel) a na přání opět přistavíme. (Placená služba.)
Půjčovna aut

Fax, kopírka, scanner, internet.

SNÍDANĚ
Snídaně jsou podávány v prostorách hotelové restaurace od 7 do 10 hod. V nabídce je široký výběr ze studeného buffetu a teplých jídel podle menu. Hosté si mohou objednat snídani též na pokoj.

SLUŽBA PRÁDELNY A ČISTÍRNY ODĚVŮ
Služba prádelny a čistírny oděvů do 24 hodin.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)