Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Arbes Mepro - Praha 5 (hotel)

Hotel Arbes Mepro - Praha 5 (hotel) [23415]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

62 27

Hotel ARBES-MEPRO je velmi výhodně položen v blízkosti Arbesova náměstí v centru Prahy na hranici dvou pražských městských obvodů Smíchova (Praha 5) a Malé Strany (Praha 1) v historickém centru Prahy. Je situován pod Petřínem a Pražským hradem na levém břehu řeky Vltavy. Chůze na Karlův most nebo k Národnímu divadlu trvá přibližně 12 minut. Zastávka tramvaje je nedaleko hotelu a stanice metra (Anděl - žlutá trasa B) je 3 minuty chůze od hotelu.

Hotel ARBES-MEPRO je vhodný jak pro obchodní tak turistickou klientelu a nabízí celkovou kapacitu 27 pokojů (62 lůžek v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích) na čtyřech podlažích. Hotel byl kompletně vybudován z původního rezidenčního domu v roce 1992. Po 8 letech úspěšného provozu hotel prodělal během prvních měsíců roku 2001 a 2002 zásadní rekonstrukci všech pokojů a rekonstrukci celého přízemí hotelu. Nová recepce a nový lobby bar byly vytvořeny v nové, prostorově zvětšené a útulné recepční hale, která spolu s krbem a kavárenskými stolky s pohodlnými křesly slouží k posezení u baru a celkově poskytuje hostům velice pohostinný pocit po příchodu z ulice. Nová odpočinková hala, která je k dispozici pro relaxaci hostů hotelu, je vybavena velice pohodlnými pohovkami a křesly a vyzdobena obrazy staré Prahy, broušeným sklem a ručně malovaným sklem. Moderní a stylový nábytek vytváří pohodu pro hosty, kteří si chtějí číst, vést obchodní jednání, absolvovat schůzky nebo jednoduše sledovat televizi nebo poslouchat hudbu z hotelového CD. Odpočinková hala je umístěna za recepční halou. U příležitosti rozsáhlé rekonstrukce bylo hotelu přidáno nové jméno ARBES dle blízkého Arbesova náměstí, pojmenovaného na počest českého spisovatele Jakuba Arbese (1840-1914).


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)