Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Julian - Praha 5 (hotel)

Hotel Julian - Praha 5 (hotel) [23409]



33

Hotel nabízí nejen pohodlné ubytování v 33 pokojích v centru Prahy, ale i nadstandardně osobní přístup profesionálního hotelového personálu, který zajistí, abyste se u nás cítili jako doma.
Mezi dominanty hotelu patří kromě letní terasy s výhledem na Pražský hrad a příjemným posezením i anglická knihovna s otevřeným krbem a útulná restaurace ve stylu „Irish pub“.

Hotel je vhodný nejen pro pražské turisty, ale i pro romantické pobyty, rodiny s dětmi a obchodní cestující mířící do Prahy. Hotel nabízí i bezbariérový pokoj. Hostům je k dispozici vysokorychlostní hotelový internet WI-FI zdarma a uzavřené hotelové parkoviště.

Pokoje v Hotelu Julian jsou zařízené v příjemných teplých tónech. Našim hostům nabízíme jedno-, dvou- a třílůžkové pokoje, rodinný čtyřlůžkový pokoj a apartmá až pro 5 osob.
Pro Váš příjemný pobyt v Praze jsme vybavili pokoje vlastním sociálním zařízením, wi-fi internetovým připojením zdarma, kávou a čajem na pokoji, LCD televizorem s nabídkou pay tv zdarma, setem polštářů, dvojitými závěsy pro dokonalé zatmění pokoje, trezorem, minibarem, telefonem s přímou volbou a elektronickým zámkovým systémem. Apartmány a rodinný pokoj jsou rozšířeny o kuchyňský koutek. V nabídce našich pokojů je pro větší komfort k dispozici Deluxe dvoulůžkový pokoj s rohovou vanou a Deluxe třílůžkový pokoj. Většina pokojů je klimatizovaných a nekuřáckých.
Pro romantický pobyt v Praze Vám nabízíme podkrovní pokoje a apartmá.
Hotel vlastní bezbariérový pokoj se speciálně upravenou koupelnou pro pobyt handicapovaných v Praze.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)