Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Victor - Praha 3 (hotel)

Hotel Victor - Praha 3 (hotel) [23375]



Dům postavený na konci 19. století byl rekonstruován před 10 lety a na současné úrovni komfortu si zachovává kouzlo a barvu interiéru staré Prahy.

Poloha hotelu je vhodná pro turisty. 15-20 minut pěšky do centra města, a 10 do Staroměstské náměstí s proslulou radnicí a Orlojem.

Tramvají nebo autobusem do Václavského náměstí nebo stanice metra "Florenc" jsou 2-3 zastávky. Vybavení pokojů plně vyhovuje standardu tří hvězd. Každý pokoj má mini-bar, trezor, telefon, TV, vysoušečem vlasů, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve vstupní hale a restauraci. Snídaně formou "švédský stůl" zahrnuta v ceně a podává se v hotelové restauraci 7,30 - 9,30. Zbytek je restaurace otevřena pro veřejnost do 23.00.

V naší restauraci s pivovarem Victor hosté si mohou vychutnat jídla tradiční a staré české kuchyně, a také hosté mohou seznámit s procesem výroby piva a ochutnat několik druhů čerstvě připraveného českého piva, navštívit muzeum s výstavou která se věnuje historii pivovarnictví ve světě a v České republice, dozvědět se o nejznámějších druzích Českého piva a jemnosti jejich použití.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)