Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Prague City - Praha 3 (hotel)

Hotel Prague City - Praha 3 (hotel) [23371]



Hotel nabízí kvalitní a zároveň levné ubytování v centru Prahy. Nachází se v klidné části centra Prahy, která je vzdálena 10 minut od Starého města. 
Tato lokalita je vhodná jako začátek Vaší cesty Prahou. Lehce a rychle se dostanete k většině slavných Pražských památek.

Naplánujte si Vaši dovolenou (okružní jízdu, plavbu lodí nebo jízdu kočárem, operní a divadelní představení, půjčení vozu...). Rádi Vám pomůžeme téměř s čímkoli. Prosím, kontaktujte nás a řekněte nám, jak Vám můžeme pomoci, aby byl Váš pobyt co nejpříjemnější a co nejzajímavější. Slibujeme, že uděláme vše co bude v našich silách, abychom splnili každé Vaše přání během Vašeho pobytu v Praze. 

Každý ze 40 pohodlně zařízených pokojů má vlastní koupelnu se sprchou a WC (v některých pokojích je v koupelně také vana). Některé pokoje včetně 4 podkrovních pokojů jsou vybaveny samoregulovatelnou klimatizací. Pokoje jsou ve dvou kategoriích: kategorie STANDARD a kategorie COMFORT. V kategorii STANDARD nabízíme jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje, a kategorie COMFORT nabízí navíc možnost ubytování i pěti a šesti osob. Pokoje v kategorii COMFORT jsou oproti kategorii STANDARD větší - apartmánového typu, sestávají ze dvou místností: v první místnosti je pohodlné sofa, kde se vyspí 2 osoby. Vchod do koupelny se sprchou/vanou je taktéž v první místnosti. V druhé místnosti je většinou jedna manželská postel a dvě oddělené postele plus možnost až dvou přistýlek.

Velice dbáme na čistotu pokojů, ručníky a povlečení, které máte k dispozici, jsou stejné jako v mezinárodně uznávaných hotelech. Pension má vlastní zabezpečené parkoviště, kde je možno zaparkovat i autobus. Volitelná snídaně formou švédských stolů je podávána denně od 8.00 hod. do 11.00 hod. (110 CZK/osoba).

Recepce je otevřena nonstop. Hosté obdrží vlastní klíč od pokoje a od hlavního vchodu hotelu. Recepce samozřejmě čeká na oznámené pozdní příjezdy.

Na recepci si můžete zapůjčit rychlovarnou konvici, vysoušeč vlasů, žehličku a žehlicí prkno, budík, apod. - zdarma. K zapůjčení je k dispozici taktéž mobilní telefon, který s sebou můžete všude nosit po celou dobu pobytu (oproti vratnému depozitu).

V okolí hotelu se nachází množství restaurací a barů s širokou nabídkou typických českých jídel a českých piv i mezinárodní kuchyně. Nízké ceny lákají i mladé návštěvníky Prahy. Poblíž je rozsáhlý park Riegrovy sady. V těsné blízkosti hotelu stojí slavné Žižkovské divadlo Járy Cimrmana.

Všechny významnější platební karty jsou akceptovány:
VISA, MASTER, MAESTRO, AMEX, JCB a DINERS.

Wi-Fi v celém areálu hotelu pro naše klienty zdarma. Pro ty, kteří se rozhodli cestovat bez svých laptopů, je zde bezplatný internetový terminál v areálu recepce, kde mohou hosté vyřizovat např. své e-maily apod.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)