Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel General - Praha 5 (hotel)

Hotel General - Praha 5 (hotel) [23333]



14 6

Hotel General, exkluzivní pětihvězdičkový hotel splňující požadavky této klasifikace podle systému „Hotelstars Union”, se nachází v tichém středu města mezi Vltavou a obchodní zónou Anděl. Toto ideální umístění umožňuje hostům snadný přístup ke všem hlavním turistickým atrakcím a obchodním příležitostem krátkou pěší procházkou nebo několikaminutovou jízdou snadno dostupnou městskou hromadnou dopravou.

Hosté oceňují od počátku existence hotelu osobní přístup, klidnou a jedinečnou atmosféru hotelu, nemluvě o komfortu a mimořádných službách. Proto dnes hotel patří k nejdoporučovanějším luxusním hotelům v Praze.

Hotel General byl založen v roce 2007 po rozsáhlých rekonstrukcích historické budovy, která na tomto místě stála již od roku 1890.

Dnes pro pohodlí našich hostů nabízí hotel 20 unikátně zařízených pokojů (3 standardní jednolůžkové pokoje, 11 luxusních dvoulůžkových/manželských pokojů, 3 Junior apartmá a 3 apartmá General, která jsou tvořena vždy dvěma místnostmi). Výzdoba i interiér hotelu, každého jednotlivého pokoje byly inspirovány životem a činy slavných generálů a vojenských vůdců z historie celého světa.

Každý pokoj je jedinečný a je vybaven vším, co hotelový host potřebuje pro své pohodlí: samostatně ovládanou klimatizací, LCD televizí s bohatým výběrem programů, telefonem, bezplatným připojením na internet, mini-barem, sejfem, žehličkou a dále čajovarem a kávovarem jako pozorností podniku.

Jako další pozornost podniku a pro ještě větší pohodlí hostů nabízí hotel po příjezdu uvítací nápoj, různé slevy, romantický balíček služeb a další balíčky, dále chráněné parkování před hotelem nebo v kryté garáži s hydraulicky ovládaným vjezdem (za příplatek), restauraci, vinárnu a koktejlového baru ale také saunu.

Hotel General se těší na své hosty, kterým garantuje pohodlný a nezapomenutelný pobyt v Praze.

Nedílnou součástí služeb Hotelu General je zaručené pohodlí a uvolnění, tolik oceňované slavnými historickými vojenskými osobnostmi po návratu z bitevních polí.

Naše prostorné pokoje jsou vybaveny tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější hosty. Pohodlná lůžka, velký pracovní stůl a sedací souprava jsou speciálně navrženy pro pohodlný pobyt.

Každý pokoj je navíc vybaven samostatně ovládanou klimatizací, LCD televizí s přístupem k více než 100 satelitním programům, vysokorychlostním internetem, telefonem, minibarem, sejfem, přípojkou pro notebook a dále čajovarem a kávovarem jako pozorností podniku. Jeden z hotelových pokojů je speciálně upraven pro hosty s tělesným postižením. Hosté si také mohou vybrat mezi nekuřáckým a kuřáckým pokojem.

V našich zcela zařízených koupelnách je vysoušeč vlasů, kosmetické zrcadlo a buď pevná sprcha s masážním koutkem, nebo pohodlná vana. Sutton & Foster a další luxusní toaletní potřeby, které jsou hostům k dispozici kdykoliv, kdy budou v pokušení nechat se jimi hýčkat.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)