Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Nový Jičín » hotel, hostel » Hotel Gong - Štramberk (hotel)

Hotel Gong - Štramberk (hotel) [23328]



48 21

Nabízíme ubytování ve 21 dvoulůžkových pokojích (z toho 7 bezbariérových) vybavených koupelnou či sprchou, s možností přistýlek a 3 suite (skládá se s ložnice propojené obývacím pokojem) s komfortním vybavením.

Všechny pokoje jsou vybaveny barevnou televizí (včetně satelitního příjmu), radiem, telefonem, minibarem, trezorem a bezplatným přístupem k internetu (WiFi).

Nabízíme:

- prvotřídní restauraci s bohatou nabídkou jídel české i mezinárodní kuchyně, dietních jídel i specialit, připravovaných před hosty - valašskou jizbu, vybavenou stylovým nábytkem i krbem, nabízející valašské speciality i jídla, připravovaná na roštu či rožni

- bazén a saunu - posilovnu, masáže - satelit, na každém pokoji barevnou televizi, rádio, minibar, trezor

- prádelnu

Pro své hosty skýtá umístění hotelu Gong i nevyčerpatelné možnosti kulturního a sportovního vyžití. V hotelu byl také ubytován prezident Václav Havel. Mimo jiné doporučujeme návštěvu automobilového muzea v Kopřivnici, Příbora - rodiště S. Freuda, Hukvald s hradem a Janáčkovým památníkem, rožnovského skanzenu i beskydských letovisek Pustevny a Radhošť. K dalším atrakcím patří sezónní odstřel zvěře, vyhlídkové lety, koupání v přírodě, surfování, půjčovna horských kol, lyžování i celoroční turistika. Hotel je lehce přístupný autem i veřejnou dopravou. Mezinárodní letiště Ostrava-Mošnov je vzdáleno pouhých 15 km. Samozřejmostí je vlastní hlídané parkoviště.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)