Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Karlovy Vary » restaurace, hostinec » Restaurace SUSHI SAKURA - Karlovy Vary (restaurace)

Restaurace SUSHI SAKURA - Karlovy Vary (restaurace) [23305]



Restaurace Vám nabídnou nejen velký výběr SUSHI a JAPONSKÉ KUCHYNĚ, ale také příjemné posezení u kávy a koktejlů.
Jsme japonské restaurace specializované na sushi, ve kterých Vám naši kuchaři připraví ty nejlepší pochoutky z čerstvých ryb, jako jsou například maki sushi, nigiri sushi, temaki sushi, sashimi a naše specialitky insideout a sakura tempura crunch roll. Za zmínku stojí i king praw garlic anebo sweet. Těšit se můžete i na široký výber vín nejen z Čech, Itálie, Portugalska, Španělska a Chille, ale i na speciální víno k sushi (Sushi wine). To vše si můžete vychutnat v rozmanitých prostředích našich restaurací, kde se o Vás královsky postaráme.
Jelikož je u nás na prvním místě spokojenost našeho hosta, máme pro Vás připravené služby pro dokonalé pohodlí a Vaší pohodu. Samozřejmostí je možnost rezervace celé restaurace pro soukromé i firemní večírky, svatby, promoce a jiné společenské akce.

Restauraci najdete na pěší zóně v centru města Karlovy Vary. V létě můžete posedět na zahrádce. Sakura se rozkládá ve 2 patrech. Zveme Vás do naší restaurace na nezapomenutý kulinářský zážitek v 1.patře, anebo přijďte posedět na kafe do kavárny v přízemí. Čeká tu na Vás příjemná obsluha a krásná atmosféra.
Těšíme se na Vaší návštěvu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)