Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Green Garden - Praha 2 (hotel)

Green Garden - Praha 2 (hotel) [23291]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

60

Hotel Green Garden se nachází na Novém Městě pražském v neorenesanční budově datované od roku 1894. V současnosti kombinuje historický šarm s moderním stylem v zajímavém pojetí inspirovaném přírodními a květinovými motivy. Tento znamenitý hotel se nachází přímo v historickém centru Prahy, pouze 10 minut chůze od známého Václavského náměstí a necelých 5 minut chůze od linek městské hromadné dopravy na I.P. Pavlova, poskytující snadný přístup do celého města a přilehlých oblastí.

Všechny pokoje pro hosty prošly v letech 2007 a 2008 rozsáhlou rekonstrukcí. Nyní tak svou kvalitou a designem vychází vstříc požadavkům náročných hostů. Hotel Green Garden nabízí přesně tu přátelskou a vřelou atmosféru, kterou očekáváte od malého rodinného hotelu této kategorie. V našich vkusně zařízených 60ti pokojích si dokonale odpočinete. Budete obsloužení vstřícným a přátelským personálem. Hotel Green Garden je příjemný a pohodlný. Zelená zahrada, restaurace a Lobby bar Vám mohou nabídnout takový klid na rozjímání, že zapomenete, že jste přímo v centru Prahy!

Čtyřhvězdičkový Hotel Green Garden nabízí 60 elegantně zařízených pokojů. Všechny pokoje jsou prostorné a navržené ve vysokém standardu vybavení, aby zaručili pohodlný a odpočinkový pobyt. Po namáhavém dni plném obchodních schůzek nebo prohlížení památek se vraťte zpět a uvolněte se ve vašem pokoji. S velkými pohodlnými postelemi a luxusní koupelnou to bude velice snadné! Každá koupelna je originálně navržená v odlišném květinovém vzoru. Některé pokoje v nejvyšším podlaží nabízí překrásný výhled na Pražský Hrad. Pro pobyt vozíčkářů jsou zařízené 2 pokoje a všechny prostory v přízemí mají bezbariérový přístup. Pokud přijedete s miminkem, je u nás k dispozici zdarma dětská postýlka. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Jednolůžkové pokoje jsou vybaveny postelí o velikosti 140 x 200 cm. Dvoulůžkové pokoje nabízí buď manželskou postel o rozměru 160 x 200 cm nebo 2 samostatné postele o rozměru 90 x 200 cm. Třílůžkové pokoje obsahují 2 samostatné postele o rozměrech 100 x 200 cm a přistýlku 80 x 200 cm. Apartmány jsou vybaveny manželskou postelí o rozměrech 200 x 200 cm a rozkládací pohovkou o rozměrech 160 x 190 cm.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)