Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » hotel, hostel » Hotel Nová Pošta - Zdiby (hotel)

Hotel Nová Pošta - Zdiby (hotel) [23282]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel „NOVÁ POŠTA“ se nachází na severu Prahy, EXIT 1 – Zdiby, dálnice D8 směr Teplice, 2 km od Letňan. Autem cca 10 min. do centra Prahy.

Dříve byl znám pod názvem „STARÁ POŠTA“, ale obec Zdiby a její kronikáři trvali na přejmenování dle zápisů v kronikách obce. V tomto podniku se například natáčel známý český film „Pumpaři od Zlaté podkovy“, ( dříve byla součástí benzínová pumpa), také v minulosti známé místo relaxace tehdejších straníků.

Hotel nabízí příjemné ubytování v blízkosti Prahy. Zahrnuje 11 nově zrekonstruovaných, plně zařízených dvou a třílůžkových pokojů včetně pokojů pro nekuřáky a tři klimatizované salonky, vhodné pro konání hostin. Možnost využití pro školení firem, presentace atd. (připojení Wi-Fi internetu, kancelářská projekční technika a počítačová učebna k dispozici). Pro ubytované hosty a návštěvníky restaurace je parkování zdarma. Těsná blízkost parkoviště předurčuje restauraci hotelu k provádění různých prezentačních akcí strojů a dopravní techniky, kdy je možné přímo z restaurace sledovat například předvádění zemních nakladačů atd.

Hotel „NOVÁ POŠTA“ je také místem, kde můžete prožít příjemnou dovolenou, víkend, nebo odpočinek po pracovním dni, či dlouhém cestování s využitím relaxačního centra, které je vybaveno saunou, whirlpoolem a stolním tenisem.

Nedaleko hotelu se nacházejí nákupní a zábavní centra, např.centrum Letňany (multikina, obchody, kavárny), aquapark s tobogány, bobová dráha, či známá Pražská zoologická zahrada v Tróji. V blízkosti hotelu teče řeka Vltava, kde jsou rozmanité cyklostezky, které vás zavedou do Trójské zoologické zahrady, či známý hrad Okoř. Pro obchodníky a vystavovatele je výhodou poloha hotelu, jelikož se nachází v blízkosti výstaviště Letňany a výstaviště Holešovice.

Hotel „NOVÁ POŠTA“ Vám nabízí ubytování s celkovou kapacitou 22 lůžek + 6 přistýlek v nově zrekonstruovaných pokojích. Jedná se o ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích: 4 standardní dvoulůžkové pokoje se společným lůžkem s možností přistýlky, luxusní pokoj s rohovou vanou na pokoji, tři dvoulůžkové pokoje s odděleným lůžkem a dva pokoje třílůžkové.

K hotelu náleží parkoviště.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)