Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel ForRest - Praha 7 (hotel)

Hotel ForRest - Praha 7 (hotel) [23274]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

17 6 2

Hotel Forrest je díky své jedinečné poloze příjemným překvapením pro návštěvníky Prahy, kteří touží po oáze oddechu a aktivního odpočinku v přírodě uprostřed města.

Ať přijíždíte za poznáním nebo za obchodem, chceme Vám přátelským individuálním přístupem a nevšedním vybavením interiéru co nejvíce zpříjemnit pobyt v jednom z nejkrásnějších měst střední Evropy a také nabídnout přímý kontakt s tvorbou významných osobností českého umění.

Hotel Forrest je malý rodinný hotel, který Vám nabídne nejen komfortní ubytování v netradičně zařízených interiérech, ale zejména čisté přírodní prostředí vhodné k joggingu, jízdě na kole, kolečkových bruslích nebo třeba jen k vycházkám parkem či podél řeky Vltavy. Náš hotel se nalézá v jedinečném prostředí širšího centra Prahy přímo na okraji památkové rezervace přírodního parku Stromovka. V bezprostřední blízkosti je též sportovní areál s tenisovými kurty.

Celkové pojetí našeho hotelu pamatuje na soukromí hostů a společně s individuálním přístupem může evokovat spíše rodinnou atmosféru. Současně však hotel svým vybavením, v souladu s evropskými standardy, zajišťuje Vaši maximální bezpečnost a pohodlí.

Můžeme Vám nabídnout převážně dvoulůžkové pokoje, nechybí pokoj pro tělesně postižené ani velký apartmán vhodný pro rodiny s dětmi. Vybere si prostě každý a budete se u nás cítit skvěle.

Každý z našich pokojů je věnován některému ze slavných českých umělců, ať již se jedná o malíře, fotografy, grafiky či hudební skladatele. Pokoje Vám nabídnou unikátní prostředí evokující dobu, ve které umělec tvořil a citlivě vás seznámí s jeho životem a tvorbou.

Kapacita hotelu je 17 lůžek v pěti dvoulůžkových pokojích, jednom pokoji pro tělesně postižené s možností přistýlky pro doprovod, malém apartmánu s pokojem a ložnicí a také velkém apartmánu se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem spojeným s plně vybavenou kuchyní.

Spolu s nevšedním pojetím vnitřního zařízení – kombinací původního stylového vybavení s moderním designem – vznikl zcela originální a inspirující interiér. Na každém pokoji naleznete umělecká díla a literaturu související s umělcem, kterému je pokoj věnován.

Každý den podáváme pestrou snídani formou bufetu (v ceně ubytování) v atypicky zařízené jídelně, v letním období je možné posnídat na terase před hotelem s vyhlídkou do zeleně. Večer zde můžete strávit příjemné chvilky u historických kamen při skleničce dobrého českého vína spolu s vybranou studenou kuchyní. Velký apartmán je vybaven kompletně zařízenou kuchyňkou s možností vlastního vaření.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)