Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Písek » hotel, hostel » Interhotel America - Písek (hotel, restaurace)

Interhotel America - Písek (hotel, restaurace) [23272]




Interhotel America je situován v klidové zóně úpatí Píseckých hor, v městské části Amerika. Tyto dva aspekty - lesy a jméno čtvrti, daly i jméno projektu hotelu - "Parník America plující mořem píseckých lesů". America, původně jméno projektu, zůstalo i jménem hotelu. A proč parník? Při pohledu na hotelový komplex naleznete hned celou řadu prvků převzatých z velkých parníků - kulatá okna, členitá zábradlí lemující množství hotelových teras a třeba ventilace tvaru lodního komínu. Samotná stavba hotelu byla dokončena roku 1993.

Pro Váš pobyt v krásném, historickém městě Písek, nabízíme 36 dvoulůžkových pokojů standardně vybavených vlastní koupelnou se sprchovým koutem či vanou, toaletou, barevným televizorem se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou (možnost připojení na internet). Všechny pokoje mají terasu.

Pro nejnáročnější klientelu jsou k dispozici 3 suites - obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta - vše velmi prostorné, zařízené s ohledem na maximální luxus. Suites, oproti standardním dvoulůžkovým pokojům, mají trezor přímo na pokoji. Trezor je bezplatně k dispozici na recepci.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)