Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Žebětínský dvůr - Brno-Žebětín (hotel)

Žebětínský dvůr - Brno-Žebětín (hotel) [23268]




Hotel Žebětínský dvůr je hotelem zařazeným v tříhvězdičkovém standardu. Byl otevřen v dubnu roku 2003 a stal se tak prvním hotelem v Žebětíně. Během let minulých vstoupil hotel do podvědomí řady ubytovaných a získal si tak mnoho stálých hostů nejen z České republiky. Nyní již hotel Žebětínský dvůr patří mezi zavedené hotely v Brně s několikaletou tradicí.

Naši hoteloví hosté si mohou vychutnat raní šálek kávy, společně se snídaní, ve snídaňové místnosti, jejíž atmosféra se nese ve stylu „švýcarské" zimní zahrady.

Hotel disponuje 24 pokoji. Ubytovací kapacita je 58 lůžek.

Součástí hotelu Žebětínský dvůr je i stylová restaurace, zařízená v mysliveckém stylu. Je přístupná jak pro ubytované hosty, tak i široké veřejnosti. V hotelové restauraci vaříme tradiční česká jídla, ale taktéž vybrané speciality našich šéfkuchařů nejen ze zvěřiny... Každý všední den mají hosté restaurace možnost výběru ze dvou poledních menu a minimálně z pěti hotových jídel.

V březnu roku 2008 jsme začali budovat druhou část hotelu, čímž rozšíříme ubytovací kapacitu hotelu až na 120 lůžek. Součástí přístavby bude moderní sportoviště, vybavené dvěma squashovými kurty, dvěma badmintonovými kurty, čtyřmi bowlingovými drahami, fitness centrem s hotelovou posilovnou a tělocvičnou nejen pro aerobic. Součástí nové výstavby v hotelovém komplexu bude i plnohodnotné konferenční studio pro 140 osob (s možností rozdělení na 3 samostatné salonky), využitelné zejména pro firemní školení a konference.

V přilehlé budově dále vznikne wellness centrum „pro náročné" se třemi saunami, solární loukou, relaxačním bazénem a whirlpoolem. Dokončení stavebních prací spojené s otevřením celého komplexu pro veřejnost očekáváme v první polovině roku 2009.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)