Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » hotel, hostel » U Svatého Vavřince - Vrchlabí (hotel)

U Svatého Vavřince - Vrchlabí (hotel) [23263]




Hotel je situován v centru města Vrchlabí na náměstí proti kostelu Sv.Vavřince. V bezprostřední blízkosti hotelu je možné navštívit zámek se zámeckým parkem, muzeum a klášter, kostel Sv.Vavřince, krkonošské museum i obchodní centrum.
<BR< Hotel je svou polohou ideální ke strávení příjemné dovolené , která nabídne jak procházky městem a návštěvy zajímavých míst i v okolí , tak také k prožití aktivního odpočinku s nepřebernou nabídkou zajímavých lákadel. Po náročném dni není nic lepšího , než se pohodlně a dobře najíst v naší restauraci a dát si dobré víno od našich předních vinařů z Čech , ale i z celého světa, které si přímo vyberete z našeho starobylého vinného sklepa.

Samozřejmostí pro náš kraj jsou vyjížďky v koňském sedle , terénní čtyřkolky , hřebenové túry , horská kola , vyhlídkové lety letadlem ,ale i třeba jízda na bobové dráze v nedalekém Špindlerově Mlýně. Pro lyžaře jsou připraveny každodenně ski-busy , které je dopraví do nedalekých lyžařských středisek a zpět.

K dispozici je 13 dvou- třílůžkových pokojů s možností přistýlky včetně jednoho rodinného pokoj.Hotelové pokoje nabízejí příjemný komfort se sprchou , WC, TV, SAT.S možností parkování přímo za hotelem. Pro návštěvy obchodních cestujících nabízíme 3 pokoje vybavené kancelářskou technikou.

Zvířecí miláčci našich zákazníků jsou na našem hotelu vítáni za poplatek.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)