Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » hotel, hostel » Hotel U Hradu - Mladá Boleslav (hotel)

Hotel U Hradu - Mladá Boleslav (hotel) [23239]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Náš hotel se nachází na okraji náměstí v historické části města Mladá Boleslav. Sousedí přímo s mladoboleslavským hradem.

Pro naše hosty je připraveno ubytování v kvalitně a nově vybavených pokojích zařízených v moderním stylu. Všechny hotelové pokoje mají vlastní sociální zařízení, disponují TV se satelitním příjmem, telefonem a je zde také možno připojení k internetu (WIFI).

Celkem je v hotelu 1 apartmán, 1 čtyřlůžkový pokoj, 17 dvoulůžkových pokojů a 12 jednolůžkových pokojů. Celková kapacita hotelu je 52 lůžek. Hotel má pro Vás zajištěno bezpečné a uzavřené parkování v hotelové areálu. Součástí hotelového komplexu je restaurace s letním posezením na zahradě.

Mladá Boleslav je zajímavé historické a průmyslové město, ležící cca 50 km od Prahy a Liberce. Má výhodnou polohu pro výlety do okolí, např. Jizerských hor, Krkonoš nebo jedinečného Českého ráje. Český ráj je skvělým místem pro odpočinek a relaxaci nebo pro procházky v krásné přírodě a na čersvtém vzduchu. Můžete zde také navštívit řadu hradů a zámků.

V našem hotelu je celkem 30 pokojů a 1 apartmán. Apartmá je dvoulůžkové. Skládá se z ložnice, obývacího pokoje, velké kuchyně a sociálního zařízení s vanou. Dále zde máme 1 čtyřlůžkový pokoj, 17 dvoulůžkových pokojů a 12 jednolůžkových pokojů. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, televizor se satelitním příjmem, telefon, mini bar a je možno se připojit na internet (WIFI).
Celková kapacita hotelu je 52 lůžek v případě obsazení všech pokojů a apartmá. Po dohodě s personálem den předem je zde možnost přistýlek na všechny dvoulůžkové pokoje a do apartmá. Samozřejmostí je, že si u nás můžete vybrat buď pokoj kuřácký nebo pokoj nekuřácký.

Další hotelové služby: praní a žehlení prádla, odesílání faxů a doplňkový prodej v recepci.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)