Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Alton - Praha 2 (hotel)

Hotel Alton - Praha 2 (hotel) [23220]



28

Hotel Alton se nachází přímo v centru Prahy, vzdálen asi tři minuty od Václavského náměstí a Národního muzea. Několik kroků od budovy hotelu je stanice metra a tramvaje se spojením do všech částí města, ale i na jeho okraj.

Alton Hotel Praha nabízí v 5 patrech 28 plně vybavených pokojů včetně 1 pokoje pro tělesně postižené. Všechny pokoje hotelu jsou klimatizovány, vybaveny ovládacím panelem s možností plynulé regulace.

K základnímu vybavení každého pokoje patří televize (TV+SAT), lednička, telefon s přímou provolbou, WC s koupelnou, trezor, stolek s křesílky, internetová přípojka a pokrytí WiFi signálem. K dispozici jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje a na požádání i čtyřlůžkové pokoje.

V našem hotelu se nachází 1 speciálně vybavený pokoj pro samostatný pohyb hosta na invalidním vozíku. Upravená koupelna a toaleta umožňují snadnou obsluhu tělesně postiženým.

Hotelovým hostům je k dispozici 7 garážových stání. Snídaně je podávána formou švédského stolu v krásném prostředí hotelové restaurace denně od 7:30 do 10:30 hodin.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)