Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel U prince - Praha 1 (hotel, restaurace)

Hotel U prince - Praha 1 (hotel, restaurace) [23197]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

24

Hotel U Prince se nachází přímo v historickém srdci Prahy chráněném UNESCO, na starobylém Staroměstském náměstí, kde se v minulosti psaly české i evropské dějiny.

V autentickém prostředí náročně rekonstruovaného objektu z 12. století Vám nabízíme ubytování v 15 prostorných dvoulůžkových pokojích, ve 2 luxusních apartmá a 7 junior suitech. Všechny pokoje originálně a stylově zařízené starožitným nábytkem mají koupelnu, toaletu, minibar, klimatizaci, barevnou TV se satelitními kanály, telefon s přímou volbou a wi-fi připojení k internetu. Recepce a room servis jsou našim hostům k dispozici plných 24 hodin denně. Kryté parkoviště se nachází přibližně 300 m od hotelu.

V naší restauraci podáváme ty nejlepší speciality z české i mezinárodní kuchyně. Můžete si je vychutnat mezi ostatními hosty, nebo v intimitě stylových salónků. Širokou nabídkou míchaných nápojů Vás překvapí náš Cocktail bar. Jedinečné posezení skýtá naše venkovní zahrádka na Staroměstském náměstí s výhledem na Staroměstskou radnici s orlojem ze 14. století. Unikátní spojení chuťových i smyslových zážitků Vám pak nabídne naše výtahem přístupná terasa, odkud se otevírá nádherný panoramatický výhled na starou Prahu.

Každý z našich pokojů je unikátní svou dispozicí, rozměry i zařízením. Interiéry pokojů jsou řešeny s využitím kvalitních tradičních materiálů a s péčí a láskou k dochovaným historickým detailům. Kazetové dřevěné podlahy, renesanční trámové stropy s originálními malbami, kamenné portály dveří, původní zdivo, masivní historický nábytek i ostatní luxusní doplňky dokreslují atmosféru středověkého měšťanského domu, jehož tradice sahá až do 12. století. Všechny pokoje disponují samostatnou koupelnou a toaletou. Vybavení minibarem, klimatizací, barevnou TV se satelitními kanály, telefonem s přímou volbou a wi-fi připojením k internetu je samozřejmostí.

Pokud nám to situace dovoluje, naši recepční Vám s výběrem pokoje ochotně poradí, aby ubytování přesně odpovídalo Vašemu osobnímu stylu a vkusu.

Všechny prostory naší restaurace svým stylovým zařízením, kvalitou služeb i složením jídelníčku navazují na tradici věhlasného pohostinství U Prince, které v těchto prostorách sídlí již téměř sto let.
Naše restaurace se nachází na třech podlažích. Stylová restaurace v přízemí Vás vybízí k příjemnému posezení nad specialitami z české i mezinárodní kuchyně. V sezóně můžete posoudit výtečnou akustiku sálu pod původními barokními klenbami, kde večer hraje živá hudba. Intimní prostředí jako stvořené pro romantickou večeři Vás čeká v naší suterénní restauraci, která má kapacitu 80 míst. V prostorách s původním gotickým a románským kamenným zdivem si můžete vychutnat ty nejrafinovanější pochoutky. Pro soukromé slavnostní příležitosti Vám nabízíme Rytířský salónek (pro 18 osob) a Královský salónek (pro 6 osob). Zachované gotické portály, masivní nábytek a nástěnné malby ve spojení s naší tradiční kuchyní Vás přenesou do autentické atmosféry stolování na šlechtických sídlech středověku. Posezení u našeho New York Cocktail baru se širokou nabídkou míchaných nápojů výtečně zakončí příjemně strávený večer.
Nahlédnutím do našeho jídelního, vinného a coctailového lístku se můžete přesvědčit, že dokážeme rozmazlovat i Vaše náročné chuťové buňky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)