Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Marit - Praha 4 (hotel)

Hotel Marit - Praha 4 (hotel) [23183]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel MARIT s příjemnou rodinnou atmosférou nabízí ubytování a další hotelové služby všem, kteří přijíždí za kulturou, památkami, na služební cestu, jednání, školení či konferenci. Hotel je situován v klidném prostředí s výbornou dostupností do historického i obchodního centra (cca 10 min. autem nebo tramvají přímo na Václavské náměstí) a je dobře přístupný i z důležitých dopravních tepen. V blízkosti hotelu se nachází různá sportovní i kulturní zařízení.

Hotel disponuje kapacitou 48 pokojů včetně 10 nekuřáckých - 3 jednolůžkové pokoje, 37 dvoulůžkových pokojů a 8 třílůžkových pokojů. Pokoje jsou vybaveny barevným televizorem se satelitním příjmem, telefonem, minibarem, trezorem, detektorem kouře a koupelnou se sprchou/ WC a vysoušečem vlasů.

V hotelu je k dispozici restaurace s barem a suterénní sál. Hotelová restaurace a bar s otevírací dobou od 10.00 h. do 22.00 h. jsou vhodné pro klidný pracovní nebo soukromý oběd či večeři, posezení u odpolední kávy i k uspořádání menších slavnostních příležitostí. V jídelním lístku mohou hosté vybírat jídla české i mezinárodní kuchyně. Nabídku teplých, nealkoholických a alkoholických nápojů obohacují moravská, francouzská a další zahraniční vína. Sál v suterénní části hotelu s malebným staročeským interiérem a kapacitou cca 80 míst představuje ideální místo pro pořádání soukromých oslav, firemních školení, večírků, prezentací apod. Dle přání klienta hotel připraví občerstvení, raut, slavnostní menu aj. V těchto útulných prostorách je hostům též podávána snídaně buffetovou formou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)