Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Oya - Praha 4 (hotel)

Hotel Oya - Praha 4 (hotel) [23145]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

33 2

Společnost, která založila hotel Oya a Otar má tradici v poskytování ubytovacích služeb více než 15 let. Jsou to právě bohaté zkušenosti a spokojenost našich hostů, které dávají hotelům Oya a Otar náskok před konkurencí.

Hotel Oya leží v srdci nové obchodně - administrativní čtvrti v centru Prahy. V těsné blízkosti se nachází nákupní shopping mall Arkády Pankrác, administrativní centrum Gemini center, City Tower, Kavčí hory Office Park. Několik málo minut pešky se nachází Kongresové centrum Praha a historická památka Vyšehrad. Nespornou výhodou je také výborné napojení na městskou hromadnou dopravu, přičemž Václavské náměstí je vzdáleno pouhých 5 minut metrem. Tramvaj se zastávkou přímo před hotelem vede přes Národní divadlo, Karlův most či Staroměstské náměstí až k Pražskému hradu. Okolo hotelu vede i trasa nočního autobusu.

O hosty v hotelu Oya pečuje vyškolený profesionální personál, který je připraven 24 hodin denně vyjít vstříc Vašim přáním a požadavkům. Pro ty, jejichž návštěva je turistického rázu, máme připraveny nejrůznější brožury, plány města i rady, jak si hlavní město co nejvíce užít.
Ke komplexnosti služeb přispívá vynikající a hosty oblíbený Harry´s restaurant, kde si můžete pochutnat na specialitách z otevřeného grilu. Opomenout nesmíme ani skybar 7. nebe, který nabízí nejen pestrý výběr alkoholických, nealkoholických nápojů, ale i příjemné posezení na jedné z našich teras s výhledem na Prahu. Pro společenské akce či školení je k dispozici menší salonek.

Moderně zrekonstruovaná 6ti patrová budova disponuje 33 standardními pokoji a 2 business apartmány. Pro pohodlí hostů je k dispozici samozřejmě i výtah. Samotné pokoje jsou vybaveny tak, aby poskytovaly komfort a pohodlí nejen krátkodobým pobytům. Samozřejmostí je tedy pohodlné lůžko s kvalitní matrací, TV/SAT, vysokorychlostní internetové připojení, telefon, koupelna s wc, sprchou a hotelovou kosmetikou. Většina pokojů má také psací stůl a na přání zajistíme pokoj s klimatizací.

2 luxusní prostorné apartmány jsou svým vybavením vhodné zejména k dlouhodobým pobytům. Rovněž jsou svou polohou vhodné k ubytování větší rodiny. Pokoje disponují širokoúhlou TV/SAT, telefonem, vysokorychlostní přípojkou na internet. Koupelna je vybavena bidetem, wc, prostornou vanou, fénem a hotelovou kosmetikou. Oddělená obývací část může sloužit jako prostor k menším obchodním jednáním, ke kterým rádi zajistíme cateringový servis.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)