Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Cikáda - Praha 5 (hotel)

Cikáda - Praha 5 (hotel) [23135]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel Cikáda se nachází nedaleko centra Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou.

Nabízíme ubytování v příjemné rodinné atmosféře, nedaleko centra města, v komfortních pokojích s překrásným výhledem na Prahu.
V blízkém okolí tohoto šarmantního hotelu naleznete nově otevřené nákupní a zábavní centrum "City Center Zlatý Anděl".

Díky své poloze je Hotel Cikáda ideálním výchozím bodem pro nejrůznější aktivity. Bezprostřední blízkost stanice metra a tramvají Vám umožní dopravit se během několika málo okamžiků k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most či Královská cesta a to v časovém rozmezí 10 až 15 minut.

Z hotelu je velmi dobré spojení na dálnici D1 ve směru Brno / Vídeň, dálnici D5 ve směru Plzeň / Norimberk a také rychlé spojení na letiště.

K dispozici Vám nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, 1 jednolůžkový, 1 třílůžkový a 1 čtyřlůžkový. Všechny pokoje jsou zařízeny v elegantně klasickém stylu a jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, barevný televizor (SAT-TV), rádio, telefon s přímou provolbou a internetovou přípojkou.

Vaše auto můžete bezplatně zaparkovat přímo před budovou hotelu.

Snídaně formou švédských stolů v naší hotelové restauraci zaručuje příjemný start Vašeho dne.

Restaurace je vybavená pohodlným ratanovým nábytkem s 32 místy a útulný bar, kde se dají trávit klidné večery u sklenky dobrého pití.

V hotelové restauraci jsme pro Vás instalovali bezplatný přístup na Internet - WI-FI. Během Vašeho pobytu v Praze tak můžete mít neustále přehled.

V hotelové recepci jsou kromě jiného k zakoupení i jízdenky městské hromadné dopravy.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)