Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Popelka - Praha 5 (hotel)

Hotel Popelka - Praha 5 (hotel) [23123]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

28 2

Hotel Popelkaje nový čtyřhvězdičkový hotel, situovaný v ulici Na Popelce, pouhých 100m od ulice Vrchlického. Velice snadno je možno se sem dostat nejen automobilem, ale také městskou dopravou. Zastávka tramvaje (U Zvonu) je vzdálena od hotelu cca 5 minut a necelých pět minut jízdy tramvají od centra Prahy - nákupního a zábavního centra "City Center Zlatý Anděl." Zde je ideální výchozí bod pro nejrůznější aktivity. Během několika málo okamžiků je možno se metrem nebo tramvají přemístit na místo obchodní schůzky, nebo k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy, jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most, Pražský hrad, Národní divadlo, Petřínská rozhledna, Vila Bertramka a mnoho dalších.

Hotel Popelkasi klade za cíl stát se hostům při jejich návštěvě Prahy druhým domovem. Hosté se mohou v našem hotelu s přátelskou atmosférou a komfortem uvolnit a vychutnat si nádherný pobyt v historické Praze. Svůj pobyt strávíte v nekuřáckých pokojích a apartmánech. Dle individuálních požadavků můžeme připravit také plnohodnotné přistýlky nebo dětskou postýlku. Pokoje jsou zařízeny v elegantně moderním stylu. K jejich vybavení patří telefon, televizor se satelitním příjmem, minibar a trezor. Mnohé hosty jistě potěší možnost vysokorychlostního připojení na internet přímo na pokoji, které je poskytováno zdarma.

Všechny pokoje a apartmány mají vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a jsou vybaveny vysoušečem vlasů.

Hotel Popelka dále nabízí jeden pokoj pro invalidní hosty, bezbariérový přístup v celém hotelu a výtah do všech podlaží budovy. K dispozici je bezplatné uzavřené parkoviště pro osobní automobily, které je přímo v areálu hotelu a je 24 hodin denně monitorováno kamerovým systémem.

V naší restauraci mohou hosté příjemně začít svůj den. V ceně ubytování je zahrnuta bohatá snídaně formou švédského stolu. Kromě běžné nabídky vyhovíme hostům i v případě jejich speciálního požadavku na dietní stravování.

Pro pořádání obchodních schůzek, jednání, prezentací, školení, seminářů atp. nabízíme konferenční místnost s kapacitou do 20 osob. K vybavení patří flipchart a magnetická tabule, ostatní technické vybavení jsme připraveni pro Vás zajistit dle konkrétních požadavků. Samozřejmostí je i zajištění občerstvení během Vašeho jednání.

Zaměstnanci hotelu jsou vždy připraveni ochotně pomoci . V případě zájmu zajistí lístky do divadla a kina či na koncert, obstarají taxi nebo zapůjčení vozu (s řidičem / bez řidiče), objednají autobusovou nebo pěší prohlídku města, obstarají květiny na pokoj, odešlou zprávu faxem nebo elektronickou poštou, rezervují stoly v restauracích Prahy, zjistí informace o vlacích, autobusech, letadlech a objednají lístky či letenky, zajistí transfer z/na letiště a mnoho dalších. Přímo v recepci hotelu je možno využít směnárnu, zakoupit pohlednice, známky, občerstvení, jízdenky.

Děti do 6 let s rodiči na pokoji zdarma.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)