Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Anděl - Praha 5 (hotel)

Hotel Anděl - Praha 5 (hotel) [23116]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

31

Hotel Anděl se nachází v centru Prahy, v místech, kde se jedinečným způsobem snoubí historie s moderní architekturou.

V blízkém okolí tohoto šarmantního hotelu naleznete mezi jinými i vilu Bertramka, tradiční pivovar Staropramen a nově otevřené nákupní a zábavní centrum "City Center Zlatý Anděl".

Budova hotelu, postavená na přelomu tohoto století v původním stylu klasicismu, byla kompletně zrenovována (1999/2001) a byl jí tak navrácen její původní lesk, aniž by byly narušeny historické elementy stavby.

Díky své poloze je Hotel Anděl ideálním výchozím bodem pro nejrůznější aktivity. Bezprostřední blízkost stanice metra a tramvají Vám umožní dopravit se během několika málo okamžiků k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším místům historické části Prahy jako jsou Václavské náměstí, Staroměstské náměstí, Karlův most či Královská cesta a to v časovém rozmezí 5 až 10 minut.

Teplé, slunečné tóny, milé detaily a individuální přístup k hostům příjemně dotvářejí atmosféru tohoto čtyřhvězdičkového hotelu, vedeného rodinou Ullmann.

K dispozici Vám nabízíme 31 komfortně zařízených jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou zařízeny v elegantně moderním stylu a k jejich vybavení patří telefon s přímou provolbou, internetová přípojka, barevný televizor (SAT-TV), minibar, radio a požární alarm.

Luxusní vybavení koupelen (mramorové umyvadlo, fén, samostatný telefon, podlahové vytápění) jistě uspokojí i náročnější klientelu.

Bezbariérový přístup do hotelu a restaurace je samozřejmostí, stejně jako i výtah do všech podlaží budovy. Dále nabízíme 1 bezbariérový pokoj a 5 pokojů pro alergiky.

Vaše auto můžete bezplatně zaparkovat přímo před budovou hotelu, popřípadě využít služeb hlídaného parkoviště v blízkosti hotelu.

Snídaně formou švédských stolů v naší hotelové restauraci zaručuje příjemný start Vašeho dne.

V hotelové lobby jsme pro Vás instalovali počítač s volným přístupem na Internet, během Vašeho pobytu v Praze tak můžete mít neustále přehled.

V hotelové recepci jsou kromě jiného k zakoupení i jízdenky městské hromadné dopravy.

V přátelské osobní atmosféře se již od prvních okamžiků budete cítit velmi příjemně. Rádi Vám budeme nápomocni při zajišťování rezervací a jiných hotelových služeb.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)