Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Design Hotel Jewel Prague - Praha 1 (hotel)

Design Hotel Jewel Prague - Praha 1 (hotel) [23113]


    další pojmenování: U Klenotníka
Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

11

DESIGN HOTEL JEWEL PRAGUE (U Klenotníka) v Praze je vybudován ze starého měšťanského domu. V suterénu hotelu se nachází původní zdivo z počátku 13. století. V průběhu věků byl dům mnohokrát přestavován, takže se v něm snoubí architektonické vlivy různých stavebních slohů.
Unikátní je rovněž památkově chráněný zlacený strop hotelu s motivy šperků v přízemí. Tato výzdoba vznikla na počátku 20. století, v době, kdy zde sídlilo renomované pražské klenotnictví. Mezi jeho zakázky patřila i oprava korunovačních klenotů českých králů. Odtud pochází název hotelu Jewel (U Klenotníka). Celá budova byla rekonstruována do podoby hotelu v roce 1994. Zachovala si svůj historický ráz, zároveň je však vkusně zařízena moderním interiérem a doplněna o umělecká díla současných výtvarníků a architektů.

DESIGN HOTEL JEWEL PRAGUE (U Klenotníka) je půvabný čtyřhvězdičkový butikový hotel , který se řadí mezi naprostou a bezkonkurenční špičku rodinných hotelů v samotném centu Prahy. Hotel se nachází v historické budově a kromě jedinečného designu a komfortu nabízí také výtečnou polohu – pouhou 1 minutu chůze od Václavského náměstí a 3 minuty od Staroměstského náměstí. Jewel Hotel s 11 pokoji nabízí nadstandardní a designové ubytování pro náročnější klienty. V přízemí hotelu se nachází stylová kavárna a restaurace se snídaňovým servisem.

Pokud se budete chtít během ubytování v Praze seznámit s její magickou krásou, máte vše jako na dlani. V blízkosti hotelu je slavné Stavovské divadlo, které tak miloval geniální Mozart, stejně jako řada moderních hudebních klubů, široký výběr tradičních českých restaurací i restaurantů s mezinárodní kuchyní a hlavně spousta útulných kaváren. Všechny hlavní historické památky Prahy jsou vzdáleny jen pár minut pěší chůze, případně městskou hromadnou dopravou.

DESIGN HOTEL JEWEL PRAGUE (U Klenotníka) tak představuje ideální kombinaci kvality, polohy a ceny ubytování v Praze pro rodinné dovolené, obchodní cestující i pro hosty s vyššími požadavky.

V současné době náš hotel nabízí ubytování v osmi dvoulůžkových (z nichž v pěti je možnost přistýlky) a třech jednolůžkových nadstandardně zařízených pokojích.

Každý pokoj skýtá unikátní osobitou atmosféru, kterou dodává barva drahokamů a spolu se skvělou obsluhou a prvotřídním vybavením se zde budete cítit jako doma.

Všechny pokoje jsou nekuřácké.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)