Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Modrá růže - Praha 1 (hotel)

Hotel Modrá růže - Praha 1 (hotel) [23112]


    další pojmenování: Blue Rose
Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

51 1

Nově otevřený Hotel Modrá růže se nachází v samém srdci města, mezi Václavským a Staroměstským náměstím, jen pár kroků od proslulého Stavovského divadla, přímo obklopen obchody a luxusními butiky.

V hotelu naleznete 47 pokojů včetně prezidentského apartmá a de luxe pokojů. Všechny jsou vhodné jak pro business klientelu tak pro hosty přijíždějící na dovolenou. Jsou zařízeny stylovým dřevěným nábytkem, satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, rychlostním připojením na internet a mini-barem.

Modrá růže je zvlášť vhodná pro pořádání kongresů a konferencí. Pro tyto potřeby má tři sály, první s kapacitou 120 a druhé dva s kapacitou 20 –40 míst. Sály jsou uzpůsobeny pro připojení veškeré kongresové techniky podle přání klienta. Hosté mohou využít i společenské místnosti, kde je možné na zvláštní objednávku připravit rauty v hotelové kuchyni až pro 500 osob.

Nejen hoteloví hosté mohou posnídat v naší restauraci s krbem. Hotel má dále denní i noční bar s bohatou nabídkou moravských i zahraničních vín, širokým výběrem lihovin a míchaných nápojů. Klubová místnost s druhým krbem poskytne hostům aktuální nabídku periodik a klidné místo pro četbu. Sousední místnost je vybavena televizí s plazmovou obrazovkou s možností satelitního příjmu.

Ve sklepních prostorách domu je luxusní restaurace U Modré růže, která nabízí bohatou škálu pokrmů světové i ryze české kuchyně.

Jen pár kroků od hotelu se nalézá sportovní centrum s bazénem, saunou a posilovnou. Přes recepci si hosté mohou zajistit služby kadeřnického a nehtového studia, masáže, kosmetiku a další služby.

Možnost parkování je v areálu hotelu či přímo před hotelem.

Hotel Modrá růže nabízí svým klientům několik typů pokojů – od romantických podkrovních pokojů s krásnou vyhlídkou na historickou Prahu až po velkolepě řešené pokoje s vysokými stropy. V hotelu je pro zvlášť náročné klienty připraveno „prezidentské“ apartmá, které může mít po propojení až 5 místností. V apartmá jsou čtyři koupelny, z nichž dvě mají vanu.

2 pokoje jsou plně bezbariérové. V objektu jsou pro klienty 3 výtahy. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, v 19 pokojích je vana.

Pokoje jsou vybaveny fénem, televizí se satelitním příjmem, telefonem s přímou provolbou a možností internetového připojení. Pokoje jsou plně klimatizovány.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)