Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Bohemika - Praha 9 (hotel)

Bohemika - Praha 9 (hotel) [23089]



Hotel Bohemika se nachází v městské části Praha 9 – Vysočany a to v její modernizované části v údolí Rokytky s rozsáhlými plochami parků a zeleně. Je vhodný pro klienty, kteří hledají ubytování v klidné zóně a zároveň v blízkosti a dobré dostupnosti historického centra Prahy. Hotel je od stanice metra „B“ Vysočanská vzdálen jen 100 metrů a od zastávky tramvaje 50 metrů. Tímto dopravním spojením lze dosáhnout centra Prahy již do 10 minut.
Hotel byl v roce 2003 rekonstruován a rozšířen o druhou restauraci s venkovní zahrádkou. Vstup do hotelu je bezbariérový. Již řadu let nabízí svým hostům kvalitní služby v příjemném prostředí. Jeho poloha je ideálním výchozím bodem jak pro realizaci poznávací turistiky po Praze, tak i aktivit souvisejících s obchodní a podnikatelskou činností.

Komfortní v moderně vybavených pokojích se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, WC, televizí se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou.

Celková kapacita hotelu je 98 lůžek:

  • 30 dvoulůžkových pokojů
  • 3 jednolůžkové pokoje
  • 2 apartmá s kuchyňským koutem
  • možnost až 22 přistýlek

    Snídaně formou bufetu - zahrnuta v ceně ubytování.
    Hostům je k dispozici restaurace s barem - pizzeria (44 míst), hotelová restaurace (60 míst), oddělený salónek (14 míst), terasa (30 míst).
    Zajišťujeme ucelený gastronomický servis počínaje coffee breaky přes pracovní obědy, slavnostní menu až po svatby, bankety a rauty.

    Nepřetržitá hotelová služba v recepci, výtah, parkování je možné na parkovišti u hotelu nebo v placených hlídaných garážích nedaleko hotelu, praní a žehlení pro hotelové hosty, úschova peněz a cenností v hotelovém trezoru, fax, sekretářské služby, e-mailová služba a připojení k Internetu jsou k dispozici v recepci hotelu, turistický a informační servis zdarma. Prostory a vybavení pro meetingy a firemní akce – sál pro 60 osob + salonek pro 14 osob, konferenční technika pro konání konferencí, školení, seminářů, teambuildingů, prezentací, firemních setkání, výjezdních zasedání, zaměstnaneckých slavnostních událostí, soukromých recepcí, vánočních a jiných večírků.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)