Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Dum - Praha 4 (hotel)

Hotel Dum - Praha 4 (hotel) [23080]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel je od 1.7.2012 z technických důvodů uzavřen !!!

Hotel DUM je situován v zeleném pásu hl.m. Prahy - v klidné městské části Modřany s dobrým a rychlým dopravním spojením veřejnou městskou dopravou s historickým centrem města. V jeho blízkosti je několik lesoparků. Vzhledem ke své poloze a uspořádání pokojů formou apartmánů je vhodný jak pro ubytování zájezdů v rámci organizované skupinové turistiky, tak i pro potřeby individuální klientely a business klientely. Uspořádání pokojů je vhodné i pro ubytování rodičů s dětmi.

Hotel vychází vstříc i těm hostům, kteří jsou na svých cestách doprovázeni svými psími společníky, takže i jejich pobyt v hotelu je možný.

Hotel DUM nabízí 202 pohodlně zařízených pokojů v apartmánovém uspořádání tj. předsíň, obývací pokoj, ložnice, samozřejmostí je samostatná koupelna a WC. Součástí nabídky pokojů jsou dva pokoje upravené jako bezbariérové, a čtyři pokoje upravené jako bussines apartmá s připojením na internet. Součástí vybavení všech pokojů je barevná televize se satelitním příjmem, telefon s přímou provolbou, chladnička a pokojový trezor. Všechny pokoje jsou zabezpečeny elektronickým kartovým zámkem.

Pro potřeby hostů i pasantů je v hotelu k dispozici vlastní hotelová restaurace rozdělená na několik samostatných úseků podle zaměření. Velká hlavní restaurace s kapacitou 200 míst je určena převážně k podávání snídaní, obědů a večeří formou volného výběru švédských stolů a bufetů. Změnou uspořádání stolového vybavení nabízí tato restaurace prostory pro pořádání rautů, školení, banketů a dalších společenských akcí. Při zapojení druhé hotelové restaurace na tomtéž poschodí je celý prostor vhodný i pro pořádání plesů. Zmíněná druhá restaurace má kapacitu 40 míst a je určena převážně pro potřeby individuální klientely. Samozřejmě i zde je možno pořádat malé komorní oslavy. V obou restauracích nabízí hotelová kuchyně široký výběr specialit české i mezinárodní kuchyně. Mistři kuchaři jsou připraveni na požádání a po předchozí dohodě sestavit a připravit speciální menu podle přání hosta. Přímo ve vstupní hale hotelu je situován lobby bar Septim, který je svým komorním pojetím předurčen k příjemnému přátelskému posezení. Atmosféru tohoto lobby baru je výhodné využít i pro obchodní jednání nebo širší přátelská setkání. Jak uvádíme na jiném místě jsou všechny prostory restaurací klimatizované.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)