Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Botel Admiral - Praha 5 (botel)

Botel Admiral - Praha 5 (botel) [23069]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

184 82 5

Botel Admirál byl postaven v českých loděnicích jako poslední ze tří pražských botelů. V roce 1971 byl ukotven na levém břehu Vltavy mezi Palackého a Železničním mostem. Lodní těleso botelu bylo postaveno jako třípodlažní plovoucí objekt ocelové konstrukce, který je napojen na městské inženýrské sítě s vastním plynovým vytápěním. Botel je určen k celoročnímu hotelovému a restauračnímu provozu. Po dvaceti letech své existence byl botel v roce 1993 privatizován. Jeho vlastníkem a provozovatelem se stala Cestovní kancelář Allvatours s.r.o., která je svým charakterem a postavením ryze českou společností a rodinným podnikem. Botel Admirál prošel postupně celkovou rekonstrukcí a získal opět svůj lesk a styl. V současné době je tomu již 35 let, kdy se botel stal neodmyslitelnou součástí koloritu staré Prahy s výhledem na Pražský hrad, Emausy, Národní divadlo, Vyšehrad nebo na pražské mosty. Botel Admirál je stále aktivně zapojen do pražského cestovního ruchu a poskytuje svým hostům hotelové služby v kategorii 3-hvězdičky, což představuje romantické ubytování v nových, standardně zařízených dvoulůžkových kajutách a čtyřlůžkových apartmánech. Botel Admirál ve svých stylových prostorách třetího podlaží poskytuje rovněž restaurační služby, spojené s širokou nabídkou mezinárodní kuchyně včetně širokého sortimentu nápojů.

Botel Admirál Vás zve do lodní restaurace (80 míst) s celodenním provozem, která je k dispozici nejen pro hotelové hosty, ale i pro širokou veřejnost. Tento stylově zařízený restaurant, který svou vůní dřeva, zdobeného mosazí a kulatými stoly, připomíná časy starých luxusních parníků. Svým hostům nabízí příjemné posezení s krásným výhledem na Vltavu a panorama Prahy, bohatý výběr pokrmů z české i mezinárodní kuchyně, široký sortiment nápojů, značkových vín a především nejznámější české pivo „Plzeňský Prazdroj“. Kapacita restaurantu umožňuje pořádat rodinné oslavy, svatby, promoce, pracovní obědy, menší tiskové konference apod. Propojení restaurantu, salonku a kapitánského klubu v letních měsících i s palubou, může poskytnout nevšední a uvolněnou atmosféru. Vytvoří se tak prostor pro téměř 250 hostů, což umožňuje pořádání i velkých společenských rautů, koktejlů, prezentací firem apod.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)