Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Legner - Praha 4 (hotel)

Hotel Legner - Praha 4 (hotel) [23066]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

36 5

Legner Hotel Praha-Libuš se nachází v klidném prostředí Prahy 4. Hotel je dobře dostupný z dálnice ze směru od Brna (exit Šeberov) a také ze směru od Plzně po Jižní spojce (exit Krč, Libuš). Z centra města se k hotelu dostanete městskou hromadnou dopravou: metrem "C" na stanici "Kačerov" a dále cca 8 minut autobusem č. 113 a 171 do zastávky "Sídliště Písnice". Hotel od stanice je vzdálen 25m.

Hotel byl komplexně renovován v roce 2000 a nabízí Vám 41 pokojů v členění 36 dvoulůžkových a 5 apartmá. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, telefonem s přímou volbou a TV se satelitními programy. Na apartmánech se nachází připojení na internet.

Hotel Praha -Libuš poskytne klientům ubytování ve 24 dvoulůžkových pokojích, jak s oddělenými lůžky, tak manželskými, dále ve 12-ti pokojích dvoulůžkových s možností přistýlky a 5-ti apartmá.

Snídaně jsou podávány formou bufetu, pro hotelové hosty je k dispozici noční bar. Pro skupinové rezervace zajišťujeme plnou penzi či polopenzi. Individuální klientele nabízíme po dohodě a výběru menu využití též plné penze nebo polopenze. Pro bussines klientelu jsme schopni zajistit dle požadavku pracovní snídaně, obědy a večeře.

Hotel nabízí zázemí pro školení, semináře a obchodní jednání až pro 40 osob vč. technického vybavení, celodenního stravování vč. zajištění sekretářských služeb.

K dispozici Vám bude směnárna, zajištění čistírny, průvodcovských služeb, hotelové taxi, možnost zakoupení upomínkových předmětů, zajištění vstupenek do pamětihodností hl.města Prahy, vstupenky na koncerty, divadla a kin, letenek... Před hotelem se nachází hotelové parkoviště pro 15 osobních automobilů a 2 autobusy a 15m od hotelu parkoviště střežené 24 hod. denně.

V blízkosti hotelu, 10m od budovy se nachází venkovní i kryté tenisové kurty, cca 1 km od hotelu čtyřkolky, dále možnost vyhlídkových letů,...2 km od hotelu se nachází krytý i venkovní plavecský bazén, přírodní koupaliště, solárium, fitnness a jiná sportovní zařízení. Na Vaše přání jsme schopni zajistit přímo do hotelu kadeřnici, manikůru, pedikůru, masáže a tetování.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)