Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Esprit - Praha 9 (hotel)

Hotel Esprit - Praha 9 (hotel) [23065]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

63

Hotel leží 9 min. městskou hromadnou dopravou od historickéhom centra Prahy, na nároží ulic Lihovarská a Drahobejlova v klidné části čtvrti, v těsném sousedství O2 areny a blízko pražských výstavišť. Hotel poskytuje pohodlné ubytování v 63 pokojích, 4 jednolůžkových, 53 dvoulůžkových, 3 třílůžkových, 2 čtyřlůžkových a jednom pokoji pro hendikepované. 9 pokojů je nekuřáckých. V přízemí je umístěna recepce a restaurace, v dalších 5 patrech pokoje, tyto jsou přístupny 2 výtahy a 2 schodišti. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, trezorem, telefonem s přímou volbou, pevným ADSL připojením na internet, elektronickým řízením tepelné pohody a bezpečnosti hosta, detektorem kouře, elektrickými okenními žaluziemi, koupelnou s WC, sprchou a vysoušečem vlasů. Vychovaní domácí mazlíčci jsou vítáni. Hotel má vlastní úpravnu vody a aplikuje program legionella surveillance. Restaurace přistoupila k aplikování programu "Možnost volby" jako služba zákazníkům a díky dokonalé klimatizaci tak je možné soužití kuřáků s nekuřáky a zároveň respektovat platné zákony. Noční bar a letní zahrádka s venkovním grilem umožňují pak vyhovět i dalším požadavkům. Malý meeting room s internetem, posluchárna pro 30 osob s kompletním vybavením a variabilita dalších prostor dovolují hotelu nabízet konferenční služby. Restaurace Berenika je určena pro podávání snídaní formou teplého a studeného bufetu, případně pro skupinové akce.
Akceptujeme tyto platební karty: VISA, MASTERCARD, EUROCARD, AMERICAN EXPRESS.

Volný čas si lze zpestřit v malém fitness, sauně, soláriu, vířivce, při biliáru, šipkách. V prostorách hotelu je umístěna malá galerie s cca 100 pracemi současné české grafiky. Pokud využijete nabídky našich webových stránek a připravíte si vlastní program, jsou naši zaměstnanci připraveni Vám pomoci při zajišťování vstupenek, okružních jízd, průvodcovských služeb, programů pro skupiny apod.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)