Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Bishop´s House - Praha 1 (hotel)

Hotel Bishop´s House - Praha 1 (hotel) [23050]


    další pojmenování: Hotel Biskupský dům
Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

104 45

Hotel Bishop´s House se nachází v přímo v srdci historického centra, 60 metrů od Karlova mostu, řeky Vltavy, kouzelného ostrova Kampa a v blízkosti Staroměstského náměstí a Pražského hradu.

Budova pochází ze 16. století a její empírová fasáda pak z roku 1843. Hosté však mají možnost ubytování i v původní věži bývalého biskupského sídla, o kterém jsou zmínky již ve 13-tém století. Hotel se snaží programově zlepšovat svou nabídku ubytování, většina pokojů tak byla nedávno překrásně kvalitně zrenovována a poskytuje okouzlující a útulné prostředí. Promyšlené barevné kombinace, kvalitní produkty a vybraný nábytek přispívají k jedinečnému charakteru pokojů. Z některých oken se otvírá úžasný výhled na malebnou Malou Stranu a z jiných na tiché náměstíčko. Pokoje v nejvyšším patře se pyšní krásnými stropy svědčícími o dávné historii tohoto domu.

V létě vás příjemná atmosféra hotelového atria přímo vybízí k odpočinku a osvěžení.

Omezený počet parkovacích míst přímo před hotelem.

Internetový koutek je zdarma k dispozici ve vstupní hale.


Hotel nabízí ubytování v komfortních pokojích s koupelnou se sprchou nebo vanou, toaletou, TV se satelitním příjmem (včetně CNN), telefonem, minibarem, bezpečnostní schránkou a vysoušečem vlasů. V hotelu je výtah. Celková kapacita hotelu je 104 lůžek. K ubytování je zde k dispozici 1 jednolůžkový pokoj, 39 dvoulůžkových a 5 třílůžkových pokojů, možnost přistýlky.


Pokoje jsou vybaveny dle nejvyšších světových standardů. Pečlivě volené barevné kombinace, kvalitní látky a nábytek vytvářejí elegantní, avšak zároveň útulný dojem. Pokoj č.404 je podkrovní dvoulůžkový pokoj s privátní terasou nabízející pohled na střechy malostranských domů, blízkou Mosteckou věž a věž kostela Sv.Mikuláše a na Petřín. Nabízí Vám též ubytování ve čtyřech pokojích nacházejících se v původní Biskupské věži.

Restaurace:
Bohatá bufetová snídaně je servírovaná ve snídaňové místnosti nebo v zastřešeném atriu od 7:00 do 10:00. Součástí hotelu je restaurace "U Biskupa", ve které si můžete vybrat z mnoha druhů jídel české i mezinárodní kuchyně. O přípravu jídla se stará zkušený šéfkuchař. Restauraci je možno pronajmout pro svatby, routy, promoce, večírky atd. Kapacita restaurace je 25 míst.

Služby:
Recepce je připravena pro Vás zajistit resp. zprostředkovat i celou řadu nehotelových turistických služeb a postarat se Vám o příjemný ničím nerušený pobyt - zajištění výletů, vstupenek na koncerty, opery atd.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)