Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Svornost*** (hotel)

Svornost*** (hotel) [23023]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Budovu našeho hotelu nechalo zbudovat v roce 1931 Obecně prospěšné družstvo Svornost pro stavbu dělnických, úřednických a řemeslnických domků na pozemku koupeném od hrabat z Dercsenyi.

V objektu bývaly čtyři byty, hospoda a sál, ve kterém mimo jiné vystupovali divadelní ochotníci, hráli zde jazzové kapely ( kapela Jaroslava Ježka ) až do 50. let minulého století, kdy byl, tehdy již bývalý družstevní dům, zavřen. A dál sloužil jako sklad filmů, obchod, lidová knihovna a restaurace. Svornost chátrala a její novodobá kapitola se začala psát až po celkové rekonstrukci, kdy v červnu roku 1992 byl otevřen hotel, restaurace a svému původnímu účelu opět mohl sloužit i nádherný sál.

Našim jediným cílem je vytvořit ve Vás pocit, že se u nás cítíte jako doma a zajistit každému hostovi ten nejpříjemnější pobyt v našem hotelu.

Hotel Svornost se nachází na východním okraji Prahy , 15 minut od historického centra, nedaleko od Sazka Areny, Pražského výstaviště v Letňanech a v blízkosti Jižní spojky (dálníční obchvat Prahy ). Nabízíme rodinné, klidné prostředí za velice příznivé ceny. Hotel má 20 pokojů a 50 lůžek. Pokoje mají vlastní WC a koupelnu TV s SAT, lednicí , rádiem , fénem. Restaurace, salonky,letní terasa, velká zahrada, formanka, kongresový sál. Hlídané parkoviště. Wifi připojení k internetu po celém hotelu zdarma.

Hostům hotelu je k dispozici 22 pokojů s kapacitou okolo 50 míst. Máme jednolůžkové, dvojlůžkové a třílůžkové pokoje. Dále máme apartment a 3 pokoje hostelového tipu. Všecny pokoje splňují běžné standarty
strana 1

    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)