Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » LTC Zbraslav - Praha 5 (hotel)

LTC Zbraslav - Praha 5 (hotel) [23013]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel LTC Praha je situován na jižním okraji Prahy v městské části Zbraslav při levém břehu řeky Vltavy. Nachází se v tenisovém areálu LTC Zbraslav a nabízí kromě standardních hotelových služeb na vysoké úrovni i možnost sportovního vyžití.

Součástí hotelu je i příjemná klubová restaurace s velkým výběrem chlazených nealkoholických nápojů a barem. V restaurační části se podávají snídaně a další občerstvení s možností uspořádání soukromých akcí. Příjemné posezení nabízí i letní terasa.

Hotel může nabídnout také využití tenisové haly nebo venkovních tenisových kurtů včetně tréninkových hodin s kvalifikovaným trenérem a zapůjčením tenisového vybavení.

Přímo proti areálu LTC Zbraslav se nachází klášter, který byl původně loveckým dvorem Přemysla Otakara II., kde byli pohřbeni králové Václav II, Václav III., královna Eliška, manželka Jana Lucemburského, a král Václav IV. S klášterem je spojen i kostel sv. Jakuba. Prelatura kláštera byla později přebudována na zámek a v původním konventu je expozice Národní galerie České sochařské tvorby 19. a 20.století.

Hotel leží poblíž výpadovek na Strakonice a Slapy, které navazují na pražský vnitřní dopravní okruh. Lze také využít napojení z dálnice D1 s odbočením na Jesenici. Na nedalekém Zbraslavském náměstí mají zastávku autobusy městské hromadné dopravy č. 129, 241, 243 a 255, jejichž konečná stanice je na železničním Smíchovském nádraží, kde lze přestoupit na metro trasu B, které spojuje tuto část Prahy s centrem a má napojení na autobusové nádraží Florenc a železniční stanice Masarykovo a cca 400 metrů pěšky na Hlavní nádraží.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)