Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Akcent - Praha 5 (hotel)

Hotel Akcent - Praha 5 (hotel) [23006]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

39 14

Akcent hotel je moderní 3-hvězdičkový hotel s přátelskou atmosférou, který se nachází na 7 patře administrativní. Hotel sídlí v budově funkcionalistického stylu, jež byla postavena ve 30. letech minulého století. Hotel je umístěn pouze v nejvyšším patře budovy a může se tak pochlubit nádhernými výhledy na Prahu ze všech svých 53 pokojů (6 jednolůžkových, 33 dvoulůžkových, 14 apartmánů).

Hotel leží na tichém místě v srdci Prahy 5, pouze 3 minuty pěšky od jednoho z hlavních pražských obchodních a zábavních center, Nového Smíchova. Hosté jistě ocení výbornou polohu hotelu, a to nejen díky velkému množství restaurací, barů obchodů a další služeb v nejbližším okolí, ale především díky jednoduchému a rychlému spojení do centra Prahy. Vchodu do stanice metra Anděl je přímo před hotelem, tramvajové a autobusové zastávky pak v bezprostředním dosahu (max. 2 min pěšky). Ty, co dávají přednost chůzi, jistě potěší, že na Prahu 1, Malou Stranu je to jen 15 minut pěšky. Kultura, nákupy, zábava….vše na dosah ruky!

Akcent hotel nabízí pohodlné ubytování v hezkých a prostorných pokojích s vlastním příslušenstvím. Všechny hotelové pokoje jsou vybavené klimatizací, telefonem, satelitní televizí, trezorem, plně zásobeným minibarem, rychlovarnou konvicí, fénem a přípojkou pro vysokorychlostní internet (služba je zdarma - LAN kabely jsou k dispozici na recepci). Pro ty, co přijíždějí autem, je k dispozici hlídané venkovní parkoviště (zpoplatněno). Přátelský, česky a anglicky mluvící personál Vám bude plně k dispozici pro rychlý check-in a check-out, turistické informace, rezervace vyhlídkových výletů, restaurací, divadel, koncertů, dopravy a dalších služeb po 24h denně. V rámci hotelových služeb nabízíme směnárnu, úschovnu zavazadel a úschovnu cenin, dopravu po Praze i celé ČR, zajistíme čištění i praní prádla (žehlička a žehlící prkno je k zapůjčení na vyžádání). Na lobby a v restauraci je Vám k dispozici Wi-fi internetové připojení (zdarma), na recepci pak fax a copy servis (zpoplatněno). Pokoje možno rezervovat kuřácké i nekuřácké, extra polštáře a dětské postýlky zajistíme zdarma.

Při budování hotelu Akcent byl kladen velký důraz na pohodlí i funkčnost hotelu. Hotel Akcent je správnou volbou nejen pro zahraniční a tuzemské turisty, kteří do Prahy přijíždějí za památkami a zábavou, ale díky své poloze, vybavení a službám také pro náročnou obchodní klientelu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)