Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Start - Praha 4 (hotel)

Hotel Start - Praha 4 (hotel) [22998]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

29

Hotel Start je situován v zeleném pásu hl.m. Prahy - v klidné městské části Braník s dobrým a rychlým dopravním spojením veřejnou městskou dopravou s historickým centrem města, nebo nákupním centrem Budějovická. V jeho těsné blízkosti je několik sportovišť. (baseballová a fotbalová hřiště, plavecký stadion Podolí, Žluté lázně). Vzhledem ke své poloze a uspořádání pokojů je vhodný, jak pro ubytování zájezdů v rámci organizované skupinové turistiky, tak i pro potřeby individuální klientely. Vzhledem k tomu, že je hotel umístěn v klidné části Prahy 4 a má k dispozici zahradu je vhodný i pro ubytování rodičů s dětmi. Přímo v zahradě hotelu je k dispozici velké parkoviště, jak pro osobní automobily, tak i pro několik autobusů.

Hotel Start se nachází v blízkosti dálnic D1 a D5, ale zároveň se autobusem č.192 (zastávka autobusu je vzdálena cca 100 m.), po pár minutách dostanete k metru a máte centrum města na dosah. Pokud byste uvažovali o dopravení se k nám letecky, pak vězte ,že i největší české letiště Ruzyně se od hotelu Start nachází pouze 20 minut jízdy autem. Náš hotel Vám nabídne nejenom velmi příjemné 3-hvězdičkové ubytování, ale zároveň i výbornou restauraci, kde můžete ochutnat některé z tradičních českých jídel. V létě je otevřena i zahrádka, s příjemným výhledem na Krčské údolí. Naše školená obsluha Vám pak kdykoliv ráda poradí, kam za skvostnými pražskými památkami - jmenujme pro příklad Pražský hrad, Karlův most a bezpočet náměstí a náměstíček, kde se nacházejí kulturní skvosty nejen Prahy a České republiky, ba dokonce celé Evropy! Pokud si budete chtít zarezervovat u nás pokoj, neváhejte a využijte buď možnosti online rezervace, nebo nás neprodleně kontaktujte díky informacím nacházející se v pravé liště.

Hostům je k dispozici 29 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením, televizorem se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou. Na každý pokoj je samozřejmě možné přiobjednat přistýlku. Dále je možné využít restauraci s barem a mezinárodní kuchyní.

Hostům je k dispozici hotelová recepce, která je v provozu 24 hodin denně. Recepce zajišťuje: pronájem automobilu, okružní jízdy Prahou, rezervaci vstupenek na kulturní akce, prodej lístků na MHD, dále je možnost zakoupení občerstvení (nealko nápoje, pivo, víno), pohledů a suvenýrů (české sklo).

Součástí hotelového areálu je bezpečné parkoviště, a to jak pro osobní automobily, tak i pro autokary.

Vzhledem k tomu, že je hotel umístěn v klidné části Prahy 4 a má k dispozici zahradu je vhodný i pro ubytování rodičů s dětmi. Přímo v zahradě hotelu je k dispozici velké parkoviště, jak pro osobní automobily, tak i pro několik autobusů.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)