Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Galaxie - Praha 6 (hotel)

Hotel Galaxie - Praha 6 (hotel) [22987]



150 77

Hotel WIENNA - GALAXIE se nachází v klidné vilové části Prahy 6 - Suchdole, před branou chráněné krajinné oblasti, ale přesto jen 10 minut autem od Pražského hradu. Tato kombinace vám nabízí ničím nerušený odpočinek a současně využití bohaté nabídky na cestě za poznáním historie, kultury a zábavy "Stověžaté Prahy". Přátelská atmosféra a kvalifikovaný personál se o vás rád postará ve všech střediscích, které jsou pro vás k dispozici. Možnost pohodlného a bezpečného parkování.

Vzdálenost na letiště 7 km. Zemědělská universita a Výzkumný ústav se nachází pouhých 5 minut pěšky. Výborné spojení MHD do centra (max. 20 minut).

Připravili jsme pro vás kompletní nabídku hotelových služeb a věříme, ze přispějeme k vaší spokojenosti při návštěvě hlavního města.

Hotel je po celkové luxusní rekonstrukci s kapacitou 150 lůžek. Pokoje jsou vybaveny LCD televizorem se satelitním programem, připojením na internet, přímou telefonní volbou, trezorem. Antialegické lůžkoviny. Manželská nebo oddělená lůžka, možnost přistýlky pro děti, třetí pevné lůžko pro dospělého. Koupelny dle vašeho přání s vanou nebo se sprchovým koutem, WC, bidet, vysoušeč vlasů.

Dětem do 12 let poskytujeme 50% slevu, vítáni jsou i vaši domácí mazlíčci bez poplatku. Pro velkou rodinu či skupinku přátel nabízíme apartmá s možností ubytování až 6ti osob. Nekuřácké pokoje. Velkou výhodou je velký počet parkovacích míst a to i pro busy, včetně parkování na vlastním uzavřeném pozemku a v podzemní garáži. Hotelové služby jako je prádelna, směnárna, zajištění programu je samozřejmostí. Pro vaši bezpečnost je celý hotel vybaven EPS protipožárním a kartovým systémem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)