Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » hotel, hostel » Hotel Zátiší - Františkovy Lázně (hotel)

Hotel Zátiší - Františkovy Lázně (hotel) [22961]




Hotel Zátiší Františkovy Lázně nabízí pohodlné ubytování ve Františkových Lázních za velmi příznivé ceny. K dispozici jsou jednolůžkové až třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem, ledničkou a bezdrátovým připojením k internetu. Na rozsáhlém parkovišti přímo před hotelovým komplexem je zajištěno bezplatné parkování.

Součástí hotelu je příjemná restaurace s bohatou nabídkou jídel české i mezinárodní kuchyně, venkovní terasa s výhledem do parku, kavárna a salonek. Ve vybavení hotelu nechybí ani konfereční místnost s kapacitou 50 osob.

Díky své výhodné poloze, ubytovací kapacitě, vybavenosti a kvalitním službám je hotel vhodný nejen pro rekreační pobyty, ale také pro pořádání různých společenských a firemních akcí. Hotel Zátiší Františkovy Lázně je situován na okraji lázeňského lesoparku, cca 15 minut lehké chůze od centra Františkových Lázní. Hotel stojí nedaleko dálnice R6, která spojuje historické město Cheb se světoznámým lázeňským městem Karlovy Vary, které je od hotelu vzdálené pouhých 20 minut jízdy. Svou polohou je tak ideálním místem nejen pro Váš pobyt ve Františkových Lázních, ale také skvělým východištěm výletů za historickými a přírodními zajímavostmi karlovarského regionu.

Františkovy Lázně Vás okouzlí skvostnou klasicistní a empírovou architekturou i rozsáhlými a udržovanými městskými parky a sady, kterými jsou obklopeny a proloženy. Kromě příjemných procházek a ochutnávání léčivých pramenů tu na Váš čeká také bohaté kulturní a sportovní vyžití. Velkou turistickou atrakcí je moderní komplex bazénů a relaxačních zařízení Aquaforum, který se nachází v bezprostřední blízkosti našeho hotelu.

Ať už se do Františkových Lázní chystáte za odpočinkem, poznáváním historických a přírodních krás zdejšího kraje, nebo za sportovním vyžitím, zvolte si ubytování v Hotelu Zátiší Františkovy Lázně, a vše budete mít přímo na dosah.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)