Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » hotel, hostel » Hotel U Rytířů - Mělník (hotel, restaurace)

Hotel U Rytířů - Mělník (hotel, restaurace) [22952]




Bývalý skromný hotýlek se zámeckou pivnicí, opředený starosvětským půvabem, byl citlivými úpravami proměněný v moderní restaurační celek, který nepozbyl nic ze svého minulého původního kouzla. V budově, jejíž starobylý rodokmen sahá až kamsi do raného středověku, na vás čeká pohostinné prostředí luxusní restaurace s 35 místy a s vyhlášenou kulinářskou alchymií skutečných mistrů české a mezinárodní kuchyně.

Máte chuť v tichu posedět nad sklenkou vína či šálkem voňavé kávy? Útulná kavárna pro 25 hostů na vás dýchne nostalgickou připomínkou dávných dobrých časů a vůní maminčiných moučníků.

Chystáte svatbu či intimní rodinnou oslavu? Hledáte poutavé prostředí pro přátelské schůzky, abiturientské večírky, důvěrná obchodní jednání? Skvostný salonek pro 20 hostů v prvním podlaží hlubokých středověkých sklepů chystá svou romantiku právě pro vás.

Dáte pro změnu přednost poklidnému odpočinku na svěžím vzduchu? Příjemnou pohodu a vůni grilovaných lahůdek vás za každého počasí uvítá naše zahradní restaurace s 60 místy, stulená v malebném zákoutí historického srdce města, jen několik kroků od vyhlídky na soutok Labe s Vltavou a na památnou horu Říp s úchvatnými západy slunce.

Dále vám Dům "U Rytířů" nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových luxusních apartmánech. Tyto apartmány mají vybaveny kuchyně vestavěnými spotřebiči, TV, SAT, telefony a v koupelně každého apartmánu naleznete pohodlnou vanu. Apartmán č.5 dokonce nabízí bublinkovou vanu a krb. Většina apartmánů má terasu, ze které je nádherný výhled na historické jádro Mělníka. Při dlouhodobém ubytování poskytujeme výrazné slevy.

Parkoviště pro hosty přímo před hotelem, možnost úschovy kol!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)