Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » hotel, hostel » Hotel Sport - Kralupy nad Vltavou (hotel)

Hotel Sport - Kralupy nad Vltavou (hotel) [22950]




Hotel Sport se nachází 20 km severně od Prahy, v parkové části centra města Kralupy nad Vltavou (20 000 obyvatel), na dálniční trase Praha—Teplice—Drážďany—Berlín, která umožňuje rychlé spojení do centra Prahy (cca 15 min.). Výborná je též dostupnost Prahy vlakem (do centra Prahy na Masarykovo nádražíj). Vlakové nádraží je vzdáleno 300 m od hotelu.

Hotel Sport je zaměřen na skupinovou, individuální, poznávací, sportovní, kongresovou i rodinnou turistiku. Naše služby a vybavení hotelu uspokojí každou věkovou skupinu.

Pro konference, semináře, školení apod. poskytuje náš hotel výborné zázemí. Nabídnout Vám můžeme sedm sálů a salonků různých velikostí s variabilním uspořádáním prostoru. Samozřejmostí je moderní technické vybavení.

Hotel Sport nabízí ubytování ve svých 140 prostorných a světlých dvoulůžkových pokojích (včetně apartmánů 2+2). Dále nabízíme pokoje třílůžkové i čtyřlůžkové a 30 pokojů k dlouhodobému pronájmu. Pokoje jsou vybaveny kompletním sociálním zařízením, satelitní TV a telefonem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)