Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Louny » hotel, hostel » Hotel Union - Louny (hotel)

Hotel Union - Louny (hotel) [22899]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel Union Louny je připraven nabídnout našim hostům jen ty nejlepší služby. V samém centru Loun, pouhých pár kroků od Mírového náměstí a v těsné blízkosti gotického kostela sv. Mikuláše, se nachází historicky známý hotel v renesanční stylu - Hotel Union Louny. Je vyhledáván pro své klidné a tiché prostředí a jeho umístění je výhodné pro turisty i obchodníky s vyššími nároky na kvalitu služeb.

Jeho tradice se datuje od roku 1880 a dnes patří k nejlepším zařízením tohoto druhu v Lounech. Nabízí 26 dvoulůžkových a jednolůžkových pokojů s vlastní sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním příjmem a včetně dvou luxusních apartmá.

Stylová restaurace a rychta s kapacitou 120 míst Vám nabízí bohatý výběr jídel a nápojů. Velký banketní sál s kapacitou 60 míst je vhodný nejen pro svatební hostiny, ale i ke školením a prezentacím, rautům atd…, dále můžete využít 2 menší salonky s kapacitou 40 a 20 míst.

Hotel Union Louny Vám poskytne příjemné ubytování. V rámci ubytovací kapacity hotel disponuje 26 pokoji a včetně 2 apartmá s prostornou vanou, sprchou, WC, telefonem a televizí se satelitním příjmem. Apartmá jsou navíc vybaveny trezorem a připojením na internet. V naší stylové restauraci jsou pro Vás připravovány speciality české a mezinárodní kuchyně na nejvyšší úrovni, také Vám nabízíme možnost snídaní, obědů a večeří.

Romantické místo, kde je hotel umístěn, evokuje pocity spojené s historií města, s pobytem zajímavých osobností v Lounech, s kladnou energií prostupující starobylé objekty. Právě tady, v historické části královského města se příjemně usíná.

Pohodlí, operativní řešení požadavků hosta a nadstandardní kvalita jsou základními prvky poskytovaných služeb hotelu Union. Proto už samotnou objednávku ubytování včetně specifikace požadovaných služeb můžete řešit prostřednictvím on-line rezervace přímo ze své kanceláře nebo ze svého domova.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)