Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Louny » hotel, hostel » Hotel Zlatý lev - Louny (hotel, restaurace)

Hotel Zlatý lev - Louny (hotel, restaurace) [22893]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

9 2

Hotel Zlatý Lev je situován v bezprostřední blízkosti centra Loun. Můžeme však garantovat, že během vašeho pobytu nebudete ničím rušeni - čtvrť,ve které Hotel Zlatý Lev najdete, patří mezi mimořádně klidné oblasti Loun. Milovníci klasické architektury zajisté uvítají, že budou ubytováni v historické budově, která však prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2007. Hotel je tudíž maximálně uzpůsoben pohodlí a potřebám hostů.

Vybrat si můžete z několika typů ubytování - Hotel Zlatý Lev v Lounech disponuje ubytovacími kapacitami ve dvou apartmánech, šesti dvoulůžkových a třech třílůžkových pokojích. Ať už se v Lounech ocitnete sami, s partnerem či rodinou, Hotel Zlatý Lev nabízí komfortní ubytování dle vašich potřeb.

Gurmáni by si zajisté neměli nechat ujít návštěvu stylové hotelové restaurace. V restauraci Hotelu Zlatý Lev vám můžeme nabídnout široký výběr jídel, která náš personál připravuje s láskou a péčí dle nejnovějších trendů gastronomie. Zklamáni zajisté nebudou ani milovníci dobrého vína. V našem hotelovém sklípku si můžete dopřát příjemné a klidné posezení nad sklenkou kvalitního moravského či zahraničního značkového vína z jednoho z nejobsáhlejších vinných lístků v Lounech.

Naším cílem je nabídnout komfortní ubytování v Lounech na reprezentativní úrovni, avšak za přijatelnou cenu. Naším přáním potom je, abyste z Hotelu Zlatý Lev odcházeli maximálně spokojeni a rádi se k nám vraceli.

Hotel Zlatý Lev v Lounech nabízí ubytování ve dvou apartmánech, šesti dvoulůžkových a třech třílůžkových pokojích. Snažíme se nabídnout skutečně reprezentativní ubytování v centru Loun, proto si dáváme záležet na komfortní výbavě pokojů. Každý pokoj či apartmán je vybaven vlastní koupelnou a WC, LCD televizorem se příjmem satelitního signálu, telefonem a trezorem. Samozřejmostí je možnost Wi-fi připojení k internetu. V každém pokoji je přítomen i bohatě zásobený minibar, apartmány mají navíc ledničku a kuchyňku. Ubytovací prostory ve 2. patře jsou vybaveny klimatizací. Hotel Zlatý Lev se snaží udělat vše proto, abyste svůj pobyt v Lounech strávili v klidu a pohodlí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)