Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Botel Vodník*** - Praha (hotel)

Botel Vodník*** - Praha (hotel) [22881]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Pražská hotelová loď poskytující své služby od roku 1991 nabízí svým zákazníkům ubytovaní a příjemné posezení v restauraci nebo na terase s překrásným výhledem do zátoky u Císařské louky a na proslulou citadelu Vyšehrad.

Botel Vodník ubytování v Praze popis :
K dispozici je 29 moderně vybavených pokojů s vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem a bezdrátovým internetem. Z toho 6 dvoulůžkových pokojů ( 1 DBL + 5 TWIN ), 11 třílůžkových pokojů, 11 čtyřlůžkových kajut a třílůžkový apartmán s výhledem na celou zátoku, s možností přistýlky, tedy 1/4. Snídaně se podává formou bufetu. Každý pokoj je vybaven klimatizací, kterou si host můze sám nastavit dle své vlastní potřeby.

Vodník hotel ubytování Praha Botel restaurace :
V druhém patře botelu se nachází restaurace s kapacitou 60 míst. Zde se podávají snídaně případně i obědy či večeře. Bar s velkým výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů a občerstvením. Přes den restaurace funguje jako cafe bar. U personálu restaurace nebo na recepci se můžete informovat o možnosti rezervování restaurace nebo terasy pro soukromou oslavu, narozeninovou party nebo pracovní schůzky.

Botel Vodník ubytování v Praze hotel na Vltavě Terasa :
Na posledním poschodí botelu se nachází velká letní terasa s unikátním výhledem na řeku a překrásné historické budovy v okolí. Zde si můžete vychutnat svůj nápoj nebo se také připojit k bezdrátovému internetu.

V Praze hotel ubytování hotelová loď Botel Vodník služby :
Recepce funguje 24 hodin denně a můžete zde zakoupit drobné občerstvení, higienické potřeby a upomínkové předměty nebo si objednat hotelové taxi, v létě projižďku na motorovém člunu, vyměnit cizí měnu, půjčit žehličku nebo fén, uschovat cennosti v hotelovém trezoru i se informovat o možnostech různych výletů a exkurzí po Praze i celé republice. Vlastní monitorované parkoviště. Vlastní molo.

Dovolená v Praze Botel ubytování hotelová loď Vodník Praha 5 okolí :
Botel se nachází pouze deset minut od historického centra Prahy a 2 minuty chůze od stanic MHD a přepravního terminálu "Smíchovské nádraží", kde svou cestu můžete zkrátit metrem, autobusem, tramvají nebo vlakem ČD. V nejbližšim okolí můžete využít nabídky relaxačního centra Erpet s fit centrem, golfovým hřištěm a tenisovými kurty, na Císařské louce přímo sousedící s botelem se nachází fotbalové hřiště. Letiště Praha Ruzyně 15 km. Centrum Nový Smíchov 1,5 km.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)