Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel U Tří bubnů - Praha 1 (hotel)

Hotel U Tří bubnů - Praha 1 (hotel) [22876]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

21

Dům U Tři bubnů byl postaven v 15. století. Je tvořen dvěma sousedními budovami. Kompletní rekonstrukce na malý komfortní hotel byla zakončena v květnu 2002 (levá budova) a v dubnu 2003 (pravá budova). Dům se nachází v historickém centru Prahy v ulici U radnice, pouze 50 metrů od Staroměstského náměstí, naproti domu kde kdysi bydlel spisovatel Franz Kafka. Celý dům ze zapsán jako památkově chráněná budova na listině UNESCO. Pro svou polohu je velmi vyhledáván turisty z celého světa. Pouhou minutou chůze od hotelu se ocitnete na Staroměstském náměstí se starověkým Orlojem, Chrámem Sv. Mikuláše, Týnským chrámem a spoustou těch nejromantičtějších restaurací. Nedaleko od hotelu je starý Židovský hřbitov, Španělská synagoga s Židovským muzeem (2 minuty chůze), Karlův most (5 minut chůze), Malá Strana (15 minut chůze), Pražský hrad (30 minut chůze), ale i poněkud modernější Václavské náměstí (5 minut chůze) se spoustou obchodů a nákupních středisek, nočních podniků a diskoték.

V levé budově nabízíme ubytování ve 4 dvoulůžkových pokojích a 1 šestilůžkovém apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, LCD HDTV s plochou obrazovkou 80 cm se satelitním příjmem (více než 120 programů), telefonem s přímou volbou, vysoušečem vlasů, trezorem, minibarem, WI-FI internetovým připojením a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a toaletou.

V pravé budově nabízíme ubytování v 9 dvoulůžkových pokojích, 3 podkrovních pokojích (pro 2, 3 nebo 4 osoby) a 1 čtyřlůžkovém apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, LCD HDTV s plochou obrazovkou 80 cm se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, vysoušečem vlasů, trezorem, minibarem, kabelovým internetovým připojením a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a toaletou. Pokoje se nacházejí ve druhém a třetím patře a v podkroví a jsou velmi tiché.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)