Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » hotel, hostel » Slovan*** - Plzeň (hotel)

Slovan*** - Plzeň (hotel) [22852]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Jsme tříhvězdičkový hotel v centru Plzně v parkové zóně v blízkosti význačných historických památek. Náš hotel, postavený v letech 1890 – 1893, nabízí ubytování v prostorách s neopakovatelnou atmosférou v 96 jedno a dvoulůžkových pokojích v kategorii A a levnější B, celkem tedy 176 lůžek. Restaurace s výtečnou českou a mezinárodní kuchyní má kapacitu 110 míst, stylový salónek pro svatby, oslavy a hostiny 25 míst, svá vozidla můžete bezpečně zaparkovat v uzavřeném areálu hotelu.

Hotel Slovan výborně zapadá do urdžované soustavy parků přímo v centru města. Jediněčným způsobem tak můžete spojit ubytování v historicky cenném objektu, umístěném v zeleni se snadnou dostupností všech významých míst metropole.

Ve všech prostorech hotelu poskytujeme Wi-Fi připojení k síti internet.

96 pokojů (jedno- a dvoulůžkových s možností přistýlek) - celkem 176 lůžek. Část pokojů je rekonstruována a vybavena kompletním příslušenstvím (sprchami nebo koupelnami, WC, telefonem s přímou volbou, TV). K dispozici jsou také cenově výhodné pokoje s jednoduchým zařízením. Restaurace - 110 míst, s nabídkou jídel české a mezinárodní kuchyně. Bezpečné parkoviště v uzavřeném nádvoří. Stylový salonek s kapacitou 25 míst. Směnárna.

Možnost platby kreditními kartami (CCS, Visa, EC/MC a JSB).

Pokud se rozhodnete využít služeb našeho hotelu, můžete si zajistit ubytování přímo prostřednictvím formuláře Rezervace. Vaši objednávku obratem závazně potvrdíme. Předem Vám děkujeme za důvěru svěřit se do naší péče. Vynasnažíme se, aby pobyt v našem hotelu byl pro Vás příjemný.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)